2777
2789
عنوان

حستون نسبت به فضای مجازی چیه؟ 🤔

78 بازدید | 14 پست

من از اولم ازش خوشم نمیومد نمی دونم چرا نمی گم خوب نیس چرا خوبی هایی هم داره اما انگار ضررش بیشتر از منفعته اشه🙄🤐😖🤔

شما حستون چیه بهش؟ 

دزد وقت و خوشبختی و پیشرفت این جور که من دارم استفاده میکنم 😑

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد درگیر نیستم

بیشتر جایی ک هستم همین سایتع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

طلسمه

گمراه کننده

وسوسه کننده
بهترین وسیله برای شست و شوی مغزی

که در کنار تمام این بدی ها اطلاعات خوبی داره

ولی بازم کفه ی بدیش سنگین تره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

منم  اما همین سایتم دیگه یه جوری شده نمی دونم کلا همه چی زود دلمو می زنه😑

من کلا وابستگی ندارم زود میزارم همع چیو کنار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نا امنه

کثیفه

آدمو بدبخت میکنه

معتادش میشی

و خلاصه که بگم بـــــــــــــــــده

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥