2777
2789
عنوان

آزمایش پیش از بارداری و سرخجه....

9121 بازدید | 15 پست

سلام من امروز جواب آزمایشمو گرفتم rabella ad iggخیلی بالاست تو انترنت سرچ کردم نوشته بود سرخچه است میخواستم ببینم کسی تجربه اش رو داشته چه جوریه و باید چی کار کنم البته فردا میرم دکتر ولی راستش یکم نگرانم.

سلام منم مثله شما ترس داشتم دکتر گفت وقتی igg بالاس یعنی بدنت ایمنه نسبت ب این ویروس و ی عددی داره ک اون باید تو رنج باشه نگران نباش. میتونم بپرسم عدد تیروئید چنده؟ همونtsh

دخترم.همنفسم 😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم عکسشو بار گزاری کردم

منفی زده بنظرم ک مشکلی نیست نگران نباش برامنم عددش بالا بود.امیدوارم ک نیاز ب زدن این واکسن نداشته باشی. چون اگ بزنی تا ۳ ماه نمیتونی اقدام کنی .ولی بنظرم این منفیه و خیالت راحت

دخترم.همنفسم 😍❤
منفی زده بنظرم ک مشکلی نیست نگران نباش برامنم عددش بالا بود.امیدوارم ک نیاز ب زدن این واکسن نداشته ب ...

ممنونم عزیزم راستش خودمم نگرانم چون میخوام بچم نیمه اول باشه واسه همین سه ماه فرصت ندارم.

ممنونم عزیزم راستش خودمم نگرانم چون میخوام بچم نیمه اول باشه واسه همین سه ماه فرصت ندارم.

خدا بزرگه عزیزم استرس نداشته باش .انشالله خدا خودش دامن همه منتظرانو سبز میکنه 

دخترم.همنفسم 😍❤
2790
2778
2791
2779
2792