2777
2789
عنوان

شکاکی

40 بازدید | 2 پست

سلام

من با خانمم چند ماهه عقد هستیم

به نظر شما این رفتارهای خانم من عادیه و اکثره خانما این مدل هستن ؟

وقتی بعد از ماه ها با دوستام رفتم رستوران ، در عرض یک ساعت ۵ بار زنگ زد و ۳ بار ویدئو کال خواست

وقتی با همکارم تلفنی حرف می زنم و یه رب طول می کشه ، بعدش زنگ می زنه و می گه با کی یه رب حرف زدی و من براش اسکرین شات از شماره همکارم می فرستم

وقتی شب از خونشون می رم خونه خودمون و بهش می گم توو راه بنزین بزنم ، اتفاقی تو صف بنزین واتساپم رو چک کردم ، یهو زنگ می زنه می گه داری تو واتساپ و توو راه با کی حرف می زنی ؟ و من عکس از پمپ بنزین می دم و می گم تو صف دارم واتساپ چک می کنم

یا زنگ می زنه می گه کجایی ؟ می گم سوپرم ، اومدم شیر بخرم ، می گه تو که دیشب شیر خریدی ، می گم دیشب مارکی که می خواستم نداشت یکی خریدم ، امشب دو سه تا می خرم

وقتی شب ساعت ۱۰ داریم با هم قدم می زنیم و اتفاقی یکی از اقوام من زنگ می زنه و از من در خواست می کنه فردا از محل کارم فلان کارو براش انجام بدم ( تماس در حد دو دقیقه ) بعد می گه این چه حقی داره الان به تو زنگ می زنه !! نمی دونه من و تو الان با همیم !!!

لطفا راهنمایی کنین ، این کارا عادیه ؟

یا خیلی غیر طبیعیه ؟

سلام 

خانم شمابیش ازحدپیگیرتونن ممکنه این پیگیربودن مال این باشه که زیادی دوستون داره که دلش میخواد دم به دیقه بهتون زنگ بزنه وآماربگیره ولی کارشماغلطه که دم به دیقه براش اسکرین بفرستین بگین من چراآن شدم چرا رفتم اینجا چرابااون حرف زدم باید بهش بفهمونین رفتارش غلطه که ازهمه چیز اسکرین بخواد یا بازخواستتون کنه برای هرکاری محترمانه باهاش صحبت کنین که کارش غلطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز