2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست
نه میبینی وضع اینه نگو شوهر منم اوایل ب خانوادش حساس بود خودم اگه مشکلی باشه حلش میکنم ب  شوهرم ...

سخت ترین کار دنیا ،زن بودنه .حاضرم توی معدن زغال سنگ کار کنم ولی با اینا زندگی نکنم ،واقعا روحم خسته شده 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت ترین کار دنیا ،زن بودنه .حاضرم توی معدن زغال سنگ کار کنم ولی با اینا زندگی نکنم ،واقعا روحم خسته ...

چیکارت کردن گلم البته اگه دوسذری بگو

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
حق باتوئه ...اما این حرف و از مامانم یاد گرفتم ک هیییییچوقت رفتار بد خانواده همسرت و به خودش نگو ... ...

والا سلامم جواب نمیدن ،به خدا واگذارش میکنم ،چاره ندارم .

ولشکن بابا ....بخاطر یکی دیگه زندگیتو خراب نکن...مامانبزرگ خدابیامرزم همیشه میگفت اگه بخاطر یک نفر دیگه ارامش و از زندگی خودت و همسرت بگیری یعنی خیلی ضعیفی و اون به خواستش رسیده بی تفاوت باش 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

عزیزم حتما از دستت خیلی ناراحته ؛!!!!

خب کار اون صدرصد اشتباه بوده که حتی یه جواب سلام هم نداده،

،،،ولی خودت روقاضی کن بشین فکرکن ببین دلیل این همه ناراحتیش چیه ؟؟؟ببین چیکار کردی که اینقد دلش ازت پره که حتی حاضر نبوده یه سلام هم بهت بکنه !!!ببین چه دلخوری ازت داره که یا نمیدونی یا اینجا نمیگی 

اینحا همه میگن خواهرشوهره مقصره؟؟؟؟مگه حرف های خواهرشوهرش رو شنیدین که قضاوت میکنین ؟؟؟؟شاید اونم دلیل محکمه پسندی داشته باشه واسه این کارش !!!!

هیچوقت زود قضاوت نکنید !!!!!

حق با توعه والا😐

عزیزم ددخوستمو قبول میکنی سوال داشتم😊

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
خودش طلاق گرفته .

عزیزم بنده خدا آدم وقتی طلاق میگیره حساس میشه !!!

حتما ناخواسته یا خواسته دل این بنده خدارو بدجورشکستی و کینه تو دلش کاشتی که حتی حاضر نبوده یه سلام بهت بکنه !!!!!

خب مگه نمیگی باهم خوب نیستین ،،حالا واجب بود بری بخاطر یه سلام نکردن دو روز با شوهرت دعوا کنی و بگی چرا جواب سلام منو نداده و خواهرت فلان و بهمان!!!

حتما این اخلاق هات باعث شده که کینه به دلش بگیره !!!!

عزیزم بنده خدا آدم وقتی طلاق میگیره حساس میشه !!! حتما ناخواسته یا خواسته دل این بنده خدارو بدجو ...

من با شوهرم دعوا نگرفتم ،فقط گفتم این اتفاق افتاده ،بالاخره اون باید بدونه خواهرش به من بی احترامی کرده . من جز خوبی در حق این خانواده کاری نکردم .از یه جایی به بعدم فهمیدم قدر نشناس هستن ،دیگه هیچ کار نکردم نه خوب نه بد .چشم دیدن زندگی خوب داداششو نداره ببینه ،سه ساله خودشو زده به کمر درد ،طبقه ما که بالا هستیم نمیاد 

عزیزم حتما از دستت خیلی ناراحته ؛!!!! خب کار اون صدرصد اشتباه بوده که حتی یه جواب سلام هم نداده، ...

والا ما از قدیم شنیدیم ،سبام کردن واجب نیست ،ولی جواب سلام واجبه ،خیلی زشته یکی سلام کنه ،جوابش رو ندی .ما خودمون با خانواده ای دعوای دادگاهی داریم ولی بیرون همو‌ میبینیم سلام میکنیم .