2821
2789
عنوان

بخاری برقی

1697 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

بخاری برقی مدل خوب که مصرف برقش خیلی بالا نباشه و خوبم گرم کنه میشه  اگه خودتون دارین و راضی هستین معرفی کنین خیلی ممنونم 🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما دارین ؟چقدر پول برقش میاد؟ 

من دو سال پیش ۱ پارس خزر کوچیک خریدم برای اتاق دخترم. کلا راضیم. اتوماتیک خاموش و روشن میشه. توووی دیجی کالا هم نظرات رو نگاه کنی اکثرا در موردش خوب نوشتن. امسال هنوز روشن نکردم،ولی پارسال تقریبا پول برق دو برابر میشد...بستگی به سردی هوا و دمای تنظیمی و مدت زمانی که روشنه  داره..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من دو سال پیش ۱ پارس خزر کوچیک خریدم برای اتاق دخترم. کلا راضیم. اتوماتیک خاموش و روشن میشه. توووی د ...

مرسی عزیزم میشه عکسشو  بزارین 

صداش زیاد نیست؟

مرسی عزیزم میشه عکسشو  بزارین  صداش زیاد نیست؟

چون فن  و پرتاب هوا داره، بالاخره صدا هم داره ولی دختر من بیدار نمیشد باهاش. البته پارسال همینو برای مامانم خریدم، کیفیتش مثل مال من نبود و صداش هم زیادتر بود!

چون فن  و پرتاب هوا داره، بالاخره صدا هم داره ولی دختر من بیدار نمیشد باهاش. البته پارسال همینو ...

آهان مرسی ممنونم 

یکی از خانما همینجا گفتن صداش مثل فن دسشویی خیلی زیاد😐

ببخشید پول برقتون در چه حد میومد پارسال؟ 

اینجا نظرات رو بخون. من اینو دارم https://www.digikala.com/product/dkp-27875/فن-هیتر-پارس-خزر-مدل- ...

دیدم 

فقط موجود نیست 

بعد ببخشید شما میدونین مدل کم مصرفش چجوریاس؟

آهان مرسی ممنونم  یکی از خانما همینجا گفتن صداش مثل فن دسشویی خیلی زیاد😐 ببخشید پول برقتون د ...

بالاخره همه فن دارها صدا دارن، من با صداش مشکلی ندارم. میتونم باهاش بخوابم. توووی دیجی کالا هم اغلب نظرشون همینه. در مورد کم مصرف ها اطلاعی ندارم. هزینه برق هم، همون طور که گفتم بستگی داره به اینکه رو چه دمایی تنظیم کنید و چقدر روشن بگذارید. من فقط شب تا صبح میگذاشتم،پول برق تقریبا دو برابر میشد. دقیق یادم نیست چند 

بالاخره همه فن دارها صدا دارن، من با صداش مشکلی ندارم. میتونم باهاش بخوابم. توووی دیجی کالا هم اغلب ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین راهنمایی کردین 🌹🌹🌹