2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

2875 بازدید | 116 پست

سلام دوستان، من قبلا گفته بودم که یه خواستگار دارم و الان به خاطر کرونا همینطوری با یه مراسم کوچک اومدم خونه شون و زندگیمون رو شروع کردیم، البته بعد از صفر میخوایم یه جشن یه کم مفصل تر بگیریم، اگر خدا کنه و کرونا بره که عروسی می گیریم.

و اما چون پدر شوهر و مادر شوهرم فوت شدن، خواهر شوهرم هم با ماست الآن، البته ایشون ۴۰ سالشونه و خودشون دو واحد آپارتمان توی تهران دارن که دادن اجاره و پیش برادرش زندگی میکرد، از قبل قرار شده بود وقتی ما عروسی کردیم خواهر شوهرم مستقل بشه، ولی خب چون تو این شرایط همینطوری اومدم اینجا دیگه خواهر شوهرم هم مونده.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تا الان نسبتا خوب بودیم، ولی چند روزه که رابطه مون بد شده. راستش خودم هم گیجم، میگم نکنه من دارم اشتباه و خدایی نکرده ظلم در حق ایشون میکنم.

واقعیتش ایشون خیلی خیلی وسواس هستن، طوری که به من اجازه ی هیچ کاری رو نمیدن، اوایل خب من خوشحال بودم که اینقدر توی خونه زحمت میکشن، ولی الان از اینکه نمیتونم بدون رضایت ایشون دست به هیچی بزنم ناراحتم.