نمیدونم فکر کنید از صبح ک پامیشیم از خواب تاکله شب همه چی تکراری..جمع کردن رخت خواب صبحانه تکراری.بعد جمع کن بشور ی دور بزن تو خونه دوباره نهار همینجوری ادامه داره تازه بچه هم داشته باشی سرکله زدن بابچه،، نکن بشین بخواب بخور..شب هم همینطور..زندگی من ک هیچ تنوعی نداره فصل مذخرف پاییز هم اضافه شد پر از دلگیری من هم پر از نفرت از این فصل هوا هم زود تاریک میشه همیشه دلم میخواد گریه کنم..یک ساله هیچ گردشی تفریحی مسافرتی نرفتیم تمام فامیلامون برادر شوهرام از عید سه چهار بار رفتن شهرستان اینور اونور اونوقت ما فقط خونه..هیچ حق شکایت هم ب شوهرم ندارم ..سه تا بچه کوچیک تو این آپارتمان واقعا دیگه رنگ ب رومون نمونده این چ زندگیه . اه
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
کجاش عادیه وقتی هیچ انگیزه ای ندارم همش حوصله ندارم بدون کمکی با بچه های فوقعالده شیطون
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴