2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت نی‌نی :)

482 بازدید | 69 پست

سلام

دوستان کسی تست خانگی با جوش شیرین انجام داده؟ چقدر درست بود؟

من انجام دادم میخوام ببینم چند درصد درسته😁

خیلی کنجکاوم خیلی😂 دوست دارم زودتر براش چیز میز بخرم 😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

واسه من ۸ هفته عکس العمل نداشت دخترررر😍😍😍

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من ۸ هفته عکس العمل نداشت دخترررر😍😍😍

جدی؟

منم ۸ هفته‌م کلی حباب زد😂

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
جدی؟ منم ۸ هفته‌م کلی حباب زد😂

باید اول صبح امتحان کنیا

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
سنت رو موقع لقاح بگو با آخرین پریودت

سنم ۲۴

۳۰ مرداد

باید اول صبح امتحان کنیا

اره اول صبح که ادرار غلیظ باشه 

جدی؟ شما امتحان کردین؟

خیلیا رو شنیدم برعکس بوده

من خودم دو سه بار زدم

فقط لحظه ای ک جوش شیرین رو ریختم ی کوچولو ی کوچولو حبابی شد ولی اصلا شبیه ب واکنش نبود شکرم میریختی همینجور میشد

سلام من بهت میگم ولی خدایییی نی نی باسلامتی بع دنیا اومد یه چیزی نیت کن بهم هدیه بدی😊

چجوری میگی؟😁

ان شالله نی‌نی سالم به دنیا بیاد به نیتت زیارت عاشورا میخونم.

خیلیا رو شنیدم برعکس بوده من خودم دو سه بار زدم فقط لحظه ای ک جوش شیرین رو ریختم ی کوچولو ی کوچولو ...

بعد نی‌نی پسره؟

برا من از همون لحظه اول حباب زد خیلی😁

دختر

اینو از رو چی میگین؟ تقویم چینی؟

خیلی دختر دوس دارم😍