2777
2789
عنوان

کمکم کنید

73 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من ۲ ماهه در حال اقدامم ولی این ماه نرفتم هنوز آزمایش بدم تا ببینم باردارم یا نه ! خواهرم این ماه کرونا گرفت و این هفته رفت تست داد منفی شد دیگه ! چون اسباب کشی داره نمیدونم کی برم کمکش ! خیلی میترسم ویروس ضعیف شده داشته باشه من بگیرم ! خیلی اعصابم خورده نمیتونمم نرم ! به نظرتون کی برم ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شمام قراره مادر بشین در قبال فرزند و خودتون مسئول ترین تا خواهرتون کسی رو ندارن  مثل مادر خ ...

نه مادرم فوت شده و پدرم سنشون بالاست ! خواهر برادر دیگه ای هم نداریم ! الان که تست منفی شده ممکنه باز ناقل باشه ؟

نه مادرم فوت شده و پدرم سنشون بالاست ! خواهر برادر دیگه ای هم نداریم ! الان که تست منفی شده ممکنه با ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

اگر هر دو‌فاکتور زیر محدوده باشه احتمالش خییلی کمه

به نظرم صادقانه بپرسین هردو زیر محدوده بوده؟

یا لب مرز 

یا بالای محدوده

اگر لب مرز یا بالاش بود

بدون تعارف نرین و بگین چون اقدامی هستین

وگرنه برین

خدا رحمتشون کنه عزیزم اگر هر دو‌فاکتور زیر محدوده باشه احتمالش خییلی کمه به نظرم صادقانه بپرسین هر ...

در حقیقت وقتی هردو‌میاد زیر محدوده یعنی خوب شدن و احتمال کرونا داشتنشون همونقدره که ما ممکنه الان مبتلا باشیم.

خدا رحمتشون کنه عزیزم اگر هر دو‌فاکتور زیر محدوده باشه احتمالش خییلی کمه به نظرم صادقانه بپرسین هر ...

مرسی عزیزم ممنون ،

نه چون فامیلمون توی مرکز تست گرفته گفته کلا ویروسی نیست چون از اولش ضعیف بوده ولی گفت تا ۱ هفته نرید تا خیالتون راحت باشه ولی من بازم چون نگران بودم پرسیدم 

مرسی عزیزم ممنون ، نه چون فامیلمون توی مرکز تست گرفته گفته کلا ویروسی نیست چون از اولش ضعیف بوده ول ...

پس خیالتون راحت باشه

برادر منم خفیف گرفت و تا وقتی ازمایشش منفی شد نیومد

ولی بعد منفی شدن دیدیمش و نگرفتیم

اونم خفیف بود تقریبا

پس خیالتون راحت باشه برادر منم خفیف گرفت و تا وقتی ازمایشش منفی شد نیومد ولی بعد منفی شدن دیدیمش و ...

مرسی عزیزم چند روز بعد دیدینش ؟ من هفته دیگه میخوام برم که ۱ هفته بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز