2777
2789
عنوان

دلم‌داره‌میترکه‌....

228 بازدید | 35 پست

ترخدااا‌پسرم‌کلاس‌چهارمه‌‌به‌خاطر‌درساش‌تبلت‌داره‌که‌درساش‌

آنلاینه‌ولی‌سیم‌کارت‌نداره‌به‌وای‌فای‌وصله‌..یهوو‌رفتم‌بالاسرش‌دیدم

تو‌گوگل‌فیلم‌سکسی‌سرچ‌کرده‌قشنگ‌کامل‌براش‌اومده‌بود‌بالا‌

به‌خدانگاه‌کردم‌فیلتر‌شکنم‌نداره‌تبلت‌چطوری‌آخه‌بدون‌فیلتر‌آورده‌بود‌

دلم‌ازغصه‌داره‌میترکع‌چکار‌کنم‌‌

دعواش‌کردم‌باهاشم‌قهرم‌چندتاسیلی‌هم‌خورد‌ازم‌..میگه‌به‌بابانگو‌

میخوام‌نگم‌تا‌قبح‌قضیه‌براش‌نریزه‌‌تبلتم‌کلا‌گرفتمم‌ازش‌فقط‌موقع‌درس

بالاسرشم‌میدم‌بهش‌..

راهنماییم‌کنید‌ترخداااا

حداقل سیلی رو نمیزدی

دلم اتیش گرف

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم چی بگم اخه بچه ۱۰ساله از کجا زده فیلم پورن...نوه خالمم دقیقا ۱۰سالش بود این کارو کردم کتکش زدن همه شون طفلک دیگ از این کارا نکرده الان ۱۵سالشه خیلیییی بچه سر ب زیر و باادبی خدایی.توم همین تبیه ودر نظر بگیر دیگ چیزی ن

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پس‌دل‌من‌چی‌؟وقتی‌ببینی‌بچت‌زن‌ومرد‌لخت‌رو‌دیده‌اکه‌مادرباشی‌دلت‌هری‌میریزه

اره ولا من خاهرم ۱۴سالشه همیشههههههه روز بوده چندبار من سابقه گوگل و...چک میکنم البته خودش نمیدونه ک اصلا گوگل سابقه داره😁😁و نمیدونه ک منم چک میکنم خداروشکر تاحالا چیزی نبوده

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
دیتای همه برنامه هارو ببند نتونه واردشون بشه فقط شاد یا واتساپ که توش درس میخونه رو باز بزار و اینک ...

با‌پسرعموش‌بوده‌میگه‌اون‌گفته‌بزن‌یه‌چیزایی‌میاره‌...ولی‌به‌عرحال‌باعم‌دیدن