2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سره بارداری دخترم،تا قبل از اینکه جنسیت مشخص بشه این علائم رو داشتم،حالت تهوع خیلی خیلی شدید که از صبح زود شروع میشدو همش در حال استفراغ کردن بودم،به شدت لاغر شدم،نه ترش دوست داشتم نه شیرین،کلا حالم خیلی بد بود.

سره بارداری پسرم،فقط شبها خیلی کم تهوع داشتم،اصلا یک بار هم استفراغ نداشتم،دلم فقط ترش و شور میخواست،به شدت گر میگرفتم،یبوست شدید ،سردرد که از بعدازظهر تا شب ادامه داشت.

بارداری دخترم حالت تهوع صبح داشتم تا عصر، شیرینی دوست داشتم، زرنگ بودم، خوابم اندازه بود

بارداری پسرم حالت تهوع فقط صبح داشتم، عاشق ترشی و شوری بودم، زرنگ بودم، خوابم اندازه بود

بارداری دخترم حالت تهوع صبح داشتم تا عصر، شیرینی دوست داشتم، زرنگ بودم، خوابم اندازه بود بارداری پس ...

من بیشترعلائم جنین پسرودارم پس اماحالت تهوع اصلا ندارم

من سردوتا پسرام از اول کمر درد داشتم عاشق شیرینی شدم ولی سر این یکی گفتن دختر ترشی وشور وتند دوست دارم دل درد هم دارم از دوماهگی هم ترش میکردم

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم