2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذر میخوام اما تهدید درسته دوست عزیز

میتونی بهشون بگی ازشما نزد پلیس فتا شکایت میکنم اگه پولمو بهم برنگردونین

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بهترین کار اینه از طریق پلیس فتا اقدام کنی.نه تهدید نه هیچکار دیگه ای. بعدم پیجشو همه جا و به هرکی میتونی معرفی کن تا بقبه گول نخورن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اگه بخواین پیگیری کنید باید ۱۰ برابر پول خرید خرج کنید،من که اصن خرید اینترنتی انجام نمیدم این همه بوتیک و پاساژ هست تجربه شد برای شما که از این کارا انجام ندین

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)
خب دلیل تاخیرشو نگفت؟ اگه میخواست بپیچونتت بلاکت میکرد .نه که جواب تلفنتم بده

جواب نمیده اصلا شماره هم که توپیج گذاشته بود شوهرش جواب داد گفت میرسه خدمتتون 

به نظر من این کارا جواب نمیده بدتر یهو اعاده حیثیت میکنن دادگاهم تو رو متهم میکنه میگه این راهش نیست ...

شما درست میگید فقط استوری کنم این خانم یه پیجی زده پول منو خورده بازم مشکل پیش میاد

اگه بخواین پیگیری کنید باید ۱۰ برابر پول خرید خرج کنید،من که اصن خرید اینترنتی انجام نمیدم این همه ب ...

درسته من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون چند دفعه از پیج های دیگه خرید کردم اوردن ولی این بار اینطوری شد