2777
2789
عنوان

مادرشوهر

344 بازدید | 27 پست

من مادرشوهرم سر دخترش باهامون سرسنگین شد دیگه خونه ما نیومد خونه بقیه میره جز ما طبقه بالای من هستن الان مریض شده شوهرم امد گفت بیا بریم یه دقیقه بشینیم بیایم نرفتم اونم چون میدونست من ناراحتم از رفتارشون چیزی نگفت خودش ده دقیقه رفت امد حالا من عذاب وجدان گرفتم میگم کاش میرفتم اما رفتاراشون فراموشم نمیشه نمیدونم چکار کنم با دل شکسته ام 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا شکرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردن گلم اگه دوسداری بگو

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بنظرم پاشو یه اب پرتقال یا حتی سوپ درست کن واسه دلجویی برو 

اونا بدی کردن و نیومدن تو خوب باش😊

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
چیکار کردن گلم اگه دوسداری بگو

من خواهرشوهرام باهام بد شدن این طرف اونا رو گرفت بامن سرسنگین شد در صورتی که دختراش مقصر بودن و اینکه من عروس خوبی براش بودم 

خدایا شکرت