2821
2789
عنوان

پوست

737 بازدید | 15 پست

دوستان سلام

من 40 سالمه دور چشام  چروک ریز داره و خط اخم و خط خنده دارم که البته عمیق نیستن صورتم هم نسبت به قبل لاعرتر شده

خیلی از پوستم مواظبت نمیکنم بعنی یه کرم دور چشم میخرم میزنم بعد که تموم شد تا یک سال دیگه فراموشم میشه 

حالا تصمیم گرفتم دیگه مواظبت کنم به نطرتون برم دکتر تا دکتر تشخیص بده  چه روشی برای رفع چروک خوبه یا خودم کرم دور چشم و صد چروک خوب بخرم 

نمیدونم باید چیکار کنم میترسم دکتر برم فایده نداشته باشه!

من یه ماسک خونگی عالی میشناسم که بهش میگن بوتاکس طبیعی دوس داشتی بگو بهت بگم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ممنون میشم بهم بگین

روغن زیتون دوقاشق چایخوری وازلین بچه دوقاشق چای خوری عسل دوقاشف چای خوری ویتامین ای ۱عدد واگر پوستت چربه حتما یه نوک قاشق ابلیمو بزن شبی ۴۵دقیقه روی محل بمونه با اب ولرم بشور 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

من که رفتم دکتر 

برندهای درمانی رو ما نمی‌شناسیم. و پزشکه که به ترکیبات اشراف داره

با حرف مشاور و این و اون بخوای خرید کنی ممکنه نتیجه نگیری و فقط پولت رو هدر بدی... حالا اگر وضعیت پوستت رو بدتر نکنند

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
روغن زیتون دوقاشق چایخوری وازلین بچه دوقاشق چای خوری عسل دوقاشف چای خوری ویتامین ای ۱عدد واگر پوستت ...

ممنونم عزیزم

وازلین بچه فرق داره با بقیه وازلین ها؟

پوستم خشکه

من که رفتم دکتر  برندهای درمانی رو ما نمی‌شناسیم. پزشک به ترکیبات اشراف داره با حرف مشاور و ا ...

شما هم برای چروک رفتید یا پوستت مشکل دیگه داشت

بعد نتیجه گرفتین از تجویز پزشک؟

میدونی بعضی دکترا فقط کرم هایی که قرار داد دارن معرفی میکنن

یا ایکه نهایتش میگه باید بوتاکس کنی

شما هم برای چروک رفتید یا پوستت مشکل دیگه داشت بعد نتیجه گرفتین از تجویز پزشک؟ میدونی بعضی دکترا ف ...

من برای مسائل دیگه رفتم. 

دکترت خوب نباشه عوض می‌کنی تا اونی رو پیدا کنی که می‌خوای

خیلی از پزشک‌ها نتیجه‌ی کار براشون مهمه. یه تعداد محدودی هستند که ممکنه بخوان تجارت کنند به جای طبابت. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
شما هم برای چروک رفتید یا پوستت مشکل دیگه داشت بعد نتیجه گرفتین از تجویز پزشک؟ میدونی بعضی دکترا ف ...

دکتر من معمولیه ولی چون کسی رو نمی‌شناختم فعلن با این شروع کردم تا پزشک خوب پیدا کنم. دو نسخه رفتم پیشش برای نسخه بعدی جای دیگه می‌رم. 

ممنونم عزیزم وازلین بچه فرق داره با بقیه وازلین ها؟ پوستم خشکه

بهتر پوستو لطیف میکنه وازلین بچه ارام صورتیش رو بگیر وابلیمو نزن دیگه چون پوستت خشکه انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز