2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کباب،دلستر،ماهیچه،آجیل خام،مویز،پودرلیدی میل،عسل ازاین چیزابخوربعدغذاشیرینی خامه ای یابستنی بخور

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

داروخونه بگو لیدی میل میخوام ی پودره با طعم کاکائو موزی وانیلی هر کدوم دوسداری بگیر بخور البته قبلش با دکترت مشورت کن هر چند مخالفت نمیکنه

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
سونو گفت که کمه

مهم دکترته نه حرف سونواونافقط بلدن استرس بدن بهت،الان دوست من۳۳هفته ست بچش۱۵۰۰گرمه،دکترش گفته حالاتازایمانت بازم اضافه میشه وزنش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آها فقط نمیخوام وزن خودم بالا برها

والا دیگ نمیدونم وزن خودتون بالابره یا ن ولی زیاد شنیدم برا وزن جنین استفاده کردن مادرا

خودتم اگ دیابت نداری دلستر بستنی آجیل کباب و چیزایی ک در حد وسعت میتونی بخری رو استفاده کن 

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز