delvin79 مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 289 عنوان حس شیشمی | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 108 پست بیا توروخدا کارت دارممممم 1399/07/23 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ححدییثث عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 736 از نظرم یه فریب...اونی که نشون میده نیس واقعا حسات درسته گلم میدونی اون سنش خیلی از من بیشتره بعد همش حس میکنم داره تو دلش بهم میخندهولی هی گل و کادو میخره من بزور باهاش حرف میزنم از خدا میخوام نجاتم بده از دستش ....😢نجات پیدا میکنم؟
پری_سیما۷۲ عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4581 از نظرم یه فریب...اونی که نشون میده نیس سلام گلم میشه یکم از خصوصیات من بگی؟و این ک منو شوهرم رابطمون خوب میشه یا تا اخر ب هم سرد خواهیم بود و مث سگ و گربه ب جون هم میوفتیم؟ سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 سلام گلم میشه یکم از خصوصیات من بگی؟ و این ک منو شوهرم رابطمون خوب میشه یا تا اخر ب هم سرد خواهیم ب ... یه دختر برون گرا هستی خیلی رک صحبت میکنیخیلی بااحساس و یخورده زود رنجدر آینده تجربیات خیلی زیادی کسب میکنیتو بیشتر کوتاه خواهی آمد ...بعد چند سال هر از گاهی دعوا میکنی...تلاش تو رو میبینم که زندگیتو میسازی جوری که دیگران بهش حسودی میکنن
پری_سیما۷۲ عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4581 یه دختر برون گرا هستی خیلی رک صحبت میکنی خیلی بااحساس و یخورده زود رنجدر آینده تجربیات خیلی زیادی ... ممنونم عزیزم سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن