2777
2789
ممنونم.عزیزم چجوری باید لینک رو کپی کنم؟

یه چند ثانیه دستتو روش نگه دار گزینه کپی میاد کپیش کن بعد جای دیگه خاستی بزاری باز انگشتتو چند ثانیه نگه دار رو ضفحه پیستش کن

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی 🌹

#وابسته_نباش

من و همسره عزیزتر از جانم دو سالی هست که عقد کردیم و خداروشکر زندگی سرشار از عشقی رو با هم تجربه میکنیم ❤️

توی این دو سال فهمیدم که نباید خیییلی زیاد به مردا رو داد 🙈

نه که بی محلشون کنیم

نه...

فقط اینکه خودمون رو زیاد بهشون وابسته نشون ندیدم این طوری بیشتر به سمتمون میان و یه جورایی خواستنی تریم واسشون

و اینکه هر وقت به گوشیتون زنگ میزنه برای احوال بپرسی اگه ازتون پرسید مشغول چه کاری هستید نگید هیچی!

هیچی که نشد حرف!  یا مثلا بعضی ها خودشونو لوس میکنند میگن  : داشتم به تو فکر میکردم دیگه 😉

همیشه یا خودتون رو مشغول کنید یا بگید دارم فلان کار رو انجام میدم 👌

من خودم همیشه بهش میگم مثلا یا دارم غذا درست میکنم 🥘

یا میگم در حال مرتب کردن اتاقم هستم🧹این طوری بهتره بگید 😊

#ایده_شیطنت

سلام خدمت همه ی خانومای گل

من ۲۰ سال و دلبرم ۲۴ ساله هست ☺️

ما یک سال هست ک عقد کردیم و تو این یک سال تقریبا هر وقت رابطه داشتیم من سرد بودم و حس میکردم همسرم هم کم کم داره ازم سرد میشه 😞

ولی با کمک این کانال و تجربه های زیبا و داغتون خداروشکر تونستم رابطمون رو تغییر بدم و از ایده هایی ک فرستاده بودین استفاده

کنم 😍

یه روز که پیش هم بودیم و کسی هم خونه نبود خواستم برای آقایی دلبری کنم 😉

یه سوتین خوشگلی که شب قبلش خریده بودم رو پوشیدم موهامو باز گذاشتم یه آرایش ملایمی کردم 😌

رفتم زیر پتو قایم شدم آقایی که اومد فهمید یه خبری هست ک اینجوری قایم کردم خودمو اومد ک شروع کنه فرار کردم گفتم باید صبرکنی 😜

مرحله ب مرحله(اینجوری میخواستم تشنه تر بشه)😀

بلند شدم براش رقصیدم یجوری هم میرقصیدم که .... و ...... بیشتر تو چشش باشه دیگه نگم براتون ک شوهری هم طاقت نیاورد و ...😅

خواستم بگم هروقت شروع کنیم دیر نیست و حتی میتونین با ساده ترین چیزها و کوچکترین کار ها هم از س...س تون لذت ببرین

برای خوشبختی همه مون صلوات❤️☺️

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی🌹

#ازخودت_شروع_کن

من میخوام تجربه ده سال زندگیم رو بگم تا شما اشتباهات منو نکنید.

من و شوهرم زیاد بحثمون میشد ولی هیچ وقت نمیذاشتم کسی بفهمه.

بهرحال بعد از ده سال زندگی فهمیدم شوهرم دوساله زن دوم گرفته! کلی بهم ریختم. خدا برا هیچ کس نیاره.

✅ ولی بازم نذاشتم کسی بفهمه چون قبح گناه میریخت و شوهرم دیگه چیزی براش مهم نبود.

جالب این بود که همون موقع با این کانال اشنا شدم. دیدم چقدر کارام اشتباه بوده و نمیدونستم.

❌ خیلی #غر میزدم و تو س...س سرد بودم. الان گاهی کمرشو #ماساژ میدم. تو س...سم بی حیا  میشم . خجالتو گذاشتم کنار.

تو گروه دونفرمون حرفای س...سی میزنم. استیکرای بی تربیتی میفرستم. زیاد سر به سرش میذارم. در عوض وقتی حالم خوب نیست میفهمه و غصش میشه.

ورزش میرم.

تو خونه ارایش میکنم و لباس مرتب میپوشم.

تو غذا تنوع دادم.

به مامانش احترام بیشتری میذارم.

بهش گیر نمیدم. اصلا اصلا.

✅ حالا فهمیدم فقط باید بخوای. تمرین کنی و بسپاری به خدا.

📣 خودمم باورم نمیشه زندگیم اینقدر شیرین شده. الان ۶ماه از اون ناراحتی میگذره. شوهرم اون زنو طلاق داد و الان صدبرابر بیشتر از قبل منو دوست داره.

✍️ فقط کافی است شما تغییر کنید تا ببینید شوهرتان چطور ازین رو به آن رو میشود.

#قانون_جذب

چقدر دوست عزیزمون حرف درستی زدن که زن و مرد در کنار هم تکامل پیدا میکنند 😊

طبق فرمایش پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم که فرموده اند : زن و مرد در کنار هم کامل میشوند و به آرامش می رسند 🦋

من بار ها این مطلب رو به همسرم یاد آور شدم که در کنار تو خوبی های من بیشتر شد و خودش رو نشون داد 😚

من توی خانواده ای بزرگ شدم که تا به حال کلمه دوست دارم از زبان پدر و مادرم نشنیدم 😔

چون طوری برخورد میشد که گویا این کلمه فقط بین روابط خاص زن و مرد هست

امیدوارم چنین فکر غلطی در هیچ کجای دنیا وجود نداشته باشه 🙏

ولی خدا را هزاران بار شاکرم که همسرم رو سر راهم قرار داد 🤲

من یه شخص بسیار لجباز و مغرور و زود جوشی بودم 🥴

که با خودم می گفتم هیچ کسی نمیتونه منو تحمل کنه چه برسه همسرم 😖

و مادرم هم بهم میگفت : بدبخت کسی که تو زنش بشی سر دو روز طلاقت میده 😟

ولی من تقریبا 14 سال پیش توی دوره قانون جذب استاد فرهنگ شرکت میکردم .

از اون روز هر ویژگی بدی که داشتم برعکسش  رو برای همسرم تصور میکردم و اینکه چقدر خوشبخت و مفرح خواهم بود و همسرم عاشقانه منو میپرسته 😘😍

تا اینکه آقای همسر 👑

به خواستگاری اومد و من هم پذیرفتم 😌

شاید باورتون نشه اون زمان 4 سال از کلاسهای استاد فرهنگ گذشته بود و من کلا فراموش کرده بودم قانون جذب رو...

الان بعد از گذشت 10 سال از زندگی مشترکم من بسیار آرام و خونسرد ، صبور شدم 😊

که خودم گاهی فکر میکنم چقدر خدا منو دوست داشته که چنین مردی رو برای من قرار داد 😍 همسر من فردی بسیار آرام و خونسرد صبور و مهربون و عاشق زن بچه هاش هست 😃

🌺 چقدر زیبا خداوند از زن و مردی که از دو جنس مخالف هستند با اخلاق و رفتار متفاوت برای هم زوج قرار میده و زیبا تر اینکه در کنار هم به آرامش و کمال دست پیدا میکنند 🌺

#تجربه_پنج_ساله_خانم

من 30 سالمه و یه پسر دوساله دارم. من از اول زندگیمون که پنج سال میگذره همیشه سعی کردم که باری از دوش همسرم بردارم و توقع خرید هیچی ازش نداشته باشم .

تمام کارهای منزل رو خودم انجام میدادم حتی سخت ترین کارها. جابجا کردن وسایل سنگین مثل مبلها و... حتی توی اثاث کشی ها هم به همسرم کمک میکردم.

با توجه به اینکه شاغل هستم تمام پولم رو در اختیار همسرم قرار میدادم.

ولی الان بعد از گذشت پنج سال فهمیدم اشتباه کردم. الان همسرم اصلا مثه یه زن رو من حساب نمیکنه و توقعات یه مرد رو ازم داره.

همیشه میگه تو که میتونی فلان کار رو کنی یا مثلا تو که از تنها بودن نمیترسی یا این قبیل موارد. خواستم بگم من خییییلی اشتباه کردم 👇

👈  مثلا ما هردو از سرکار میومدیم من لباسامو در نمیاوردم میپریدم میرفتم چایی میزاشتم و ناهار آماده میکردم و ایشون فقط می نشستن تی وی میدیدن و استراحت میکردن.

من سعی میکردم همیشه همه کارها رو قبل اومدن همسرم انجام بدم واسه همین ایشون اصلا زحمات منو نمیدید.

یه اشتباه دیگه ام این بود که من در کل شغلم ورزشیه و واسه همین لباسهام بیشتر اسپرته و همیشه کتونی میپوشم. عادت کردم و هیچوقت کفش پاشنه دار نپوشیدم ود در کل ظرافت تو کار من نیست که اینم باعث شده همسرم توقعات خیلی بیشتری ازم داشته باشه

در کل بهتون بگم که طبق تجارب پنج ساله زندگیم :

👈  همیشه یه سری کارها رو بزارین جلو چشم همسرتون انجام بدین که بفهمه داره زحمت میکشید

👈  ازش بخواین تو کارها کمک کنه و وسایل سنگین و خریدها رو انجام بده

👈  سعی کنید با پوشیدن لباسهای زنونه مثه پیراهن و دامن و کفش های پاشنه دار و در کل وسایلی که مخصوص خانوماست شخصیت زنونه خودتون رو حفظ کنید

👈  توی حرف زدناتون قربون صدقه رفتن و ... داشته باشین

👈  این خیلی مهمه که ترس تو وجودتون باشه. مثلا من از هیچی نمیترسم. از تاریکی ، تنهایی ، زلزله ، سوسک و مارمولک و... اینو من نباید ابراز میکردم چون با وجود زنونه منافات داره. اگه مثه من نترس هم هستین به همسرتون خلاف اینو نشون بدین تا یاد بگیره حمایت تون کنه

👈  خودتون رو خستگی ناپذیر مثه من نشون ندین حتی اگه به واقع اینطور باشه. اتفاقا برعکس نااااز بیارین که خسته شدم و دستام جون ندارن و...

#حس_خوب

#زن_زیرک

یه روز منو اقامون بحثمون شد 😖

هیچ کدوم هم حاضر نبودیم کوتاه بیایم 🤬همین که خواست صداش بره بالا به خنده گفتم یه ذره استراحت کنیم 🤪

یا اینکه خوب بزار یکم باد بیاد نفسی تازه کنیم🤫

همین حرفم باعث شد بحثمون که تبدیل به دعوااااااا میشد ؛ تموم شه 😘

#زندگي_بهتر

من ۲۳ و همسرم ۲۶ ساله ، سه ساله که با همیم ❤️

من تا پارسال  هر موقع که میخواستم با همسرم حرف بزنم حس میکردم همسرم در حال فرار کردن از منه و دلش نمیخواد صحبت کنیم تا این که یه روز ازش علت رو پرسیدم و بهم گفت  : چون از صحبت کردن باهات لذت نمیبرم 😔

با هم تصمیم گرفتیم این قوانین رو رعایت کنیم تا بتونیم همیشه باهم صحبت کنیم

قوانینی که من باید رعایت میکردم :

۱_ وقت شناس باشم و هر حرفی رو تو موقعیت مناسب خودش بزنم مثلا وقتی همسرم عصبی شده یا خسته ست در مورد مشکلاتمون صحبت نکنم...

۲ _ توهین و حقیر و کنایه  نداشته باشیم  و در مورد خانواده هم با احترام حرف بزنیم...

۳ _ من در مورد يه موضوع فقط حرف بزنم و به قول شوهرم از هر دری سخن نگم تا بتونه رو حرفام متمرکز بشه اخه مردا میخوان بهترین جواب رو بدن...

۴ _ بهش فرصت بدم. سکوتش بعد از صحبت من به معنی بی توجهی به من نیست به این معنیه که داره روی حرفم فکر میکنه...

۵ _ تند و پشت سر هم حرف نزنم...

۶ _ تا حد امکان جزئیات رو نگم که حوصله اش سر بره بقیه حرفامو گوش نده مختصر و مفید بگم و زود برم سر اصل مطلب...

۷ _ اگه درخواستی دارم با عشوه و ناز باشه نه زور و طلب...

۸ _ چاشنی قربون صدقه و شوخی لبخند  هم تو حرفام باشه ...

۹_ سوال زیاد و پشت هم نپرسم ، مخصوصا کجایی و چه کار میکنی و چرا ناراحتی...

۱۰ _ تو حرفام پر باشه از تعریف و تشویق اگر خواستم انتقاد کنم ازش قبل و بعد انتقادم ازش تعریف کنم...

مواردی که اون باید رعایت میکرد :

۱ _ توهین و حقارت و کنایه تو حرفا نباشه...

۲ _ قربون صدقه و شوخی باشه...

۳ _ صداش رو من بلند نشه و لحنش مهربون باشه...

۴ _ اگه عصبی هست همون اول بگه که صحبت نکنیم ...

۵ _ اونم تشویق و تعریف کنه ازم و موقع انتقاد از اصولش استفاده کنه...

🦋 با کمک این موارد ما بهتر تونستیم با هم صحبت کنیم و مشکلاتمون رو حل کنیم... امیدوارم به کار شما هم بیاد 🦋

سلام☺️

من در خانواده ای فرهنگی و تحصیل کرده بزرگ شدم. دانشجو و وارد محیط کار شدم. (دبیر)

من هم خیلی دوست داشتم مثل دوستان هم سن و سالم، از پسرهای اطرافم یا اساتیدم ( بعضا متاهل هم بودند )، #دلبری کنم، مورد تمجید و تحسین جنس مخالف واقع شم.

((البته که شرایط برام فراهم بود))

راستش یه آیه از قرآن همیشه جلوی نظرم بود:

🔆 مرد مومن، برای زن مومن

🔆 زن مومن، برای مرد مومن..

من آدم مومنی نیستم خیلی

ولی یقین داشتم قرآن و حرف خدا، دروغ نیست!!!

به خدا گفتم: نگاهمو از پسر و مردهای نا محرم میگیرم

تو هم اگر روزی خواستی، همسری نصیبم کنی، چشم پاک و سالم نصیبم کن. 😌

برام خیلی سخت بود جلوی نفسم رو بگیرم، چون دلم میخواست

مورد توجه جنس  مخالف باشم،

ولی وقتی چشمم ب چشم پسر یا مردی می افتاد، ناخودآگاه یاد این آیه می افتادم و نگاهم رو  منحرف میکردم.

ب این فکر میکردم

اگر این بنده خدا همسری داشته باشه

و یک نگاه، یه حرف، یه لبخند من

زندگیشو سرد کنه

❇️ "عدالت پنهان خدا" ❇️

میرسونه روزی رو که شخص دیگه ای، با همسر و زندگیم، همین کارو کنه و زندگیمو سرد شه.

اون وقت من تحملش رو ندارم!

چرا ک خودم باعث و بانیش بودم..چرا که یک روزی من با عملم، چنین ظلمی کردم!! (ولو در حد یک نگاه حرام) 🙄

امروز پنج ساله ازدواج کردم 🤗

فقط میتونم بهتون بگم

❇️ وعده خدا راست بوده..

من کاری نکردم .

خدا کمک کرد... 🤲🏻

👈🏻 #روزه باعث خاموش شدن، آتش #شهوت میشود 👉🏻

استارتر جان بابت آگاهی دادن شماسپاسگزارم

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

✳️ تجربه و تغییر مثبت در زندگی🌹

سلام

من بازی #مارپله رو اینطور طراحی کردم که یکسری فانتزی و خواسته هام رو بین شوخیهای س..سی گذاشتم!

شوهرم وقتی بازی رو جلوش گذاشتم، بیشتر تعجب کرد ولی کم کم خوشش اومد. گفتم: هرکی زودتر برسه آخر، هرچی اون بگه!

گفت ینی هر چی بهت بگم، قبول میکنی؟ گفتم: اره.😎

من زودتر رسیدم.😆😆

ولی قضیه این جا تموم نشد. 😉

🌸🌺🌸🌺

با استفاده از ایده دوستان، یک لباس س..سی پوشیدم. دستای شوشو رو بستم. لباساشم دراوردم. تا همینجا هم حسابی تحریک شد ولی شروع کردم بوسیدن و لیسیدن و مالش نقاط حساسش.

میگفت: بیچارم کردی! منم فقط میخندیدم.

ولی درست وقتی احساس کردم تو اوجه، گفتم اگه برام یه هدیه بگیری، دستاتو باز میکنم! گفت باشه. ✌️

دستاشو که باز کردم، کلی #معاشقه کردیم و منم تحریک شدم. لازم به ذکره  که شوشوی اینجانب وقت زیادی برای تحریک من نمیگذاشت اما این بار خودش ول کن نبود.🤣

خلاصه واقعا برامون خاطره شد.😍😘

✳️ #تجربه و تغییر مثبت در زندگی🌹

یه مدتی بود که اوضاع مالی خوبی نداشتیم. ینی در حدی که نمیتونستم لباس خواب و بادی بگیرم🙊 چون همسری عاشق اینجور لباس هاست و تحریک میشه.

مجبور شدم دست به خلاقیت بزنم🤓

قبل از ورود همسری به خونه، یه دوش حسابی گرفتم و بدنمو با یه فنجون گلاب شستم. بعد با خودکار مشکی، رو بعضی جاهام طراحی کردم که مثل خالکوبی بشه.

بعد بدون لباس زیر، چادر نمازمو دور خودم پیچوندم. جوریکه انگار یه لباس بادی جدیده👌😅 عالی بود.

ولی بهتره که موهاتونو کامل خشک نکنید چون بیشتر تحریک میشه.

من قبلا خیلی خرج میکردم اما حالا یاد گرفتم با هر چیزی که دم دستمه خودمو ارایش و پیرایش کنم.

اینطوری همسری خیلی بیشتر قدردان منه.

✳️ #تجربه و تغییر مثبت در زندگی🌹

من و همسرم خیلی هم رو دوس داریم. ولی تو س..س من رو اذیت میکنه تاحدی که اشکمو درمیاره و هرچی میگم تمومش کن، اهمیت نمیده!

راستش اوایل یکی دوبار گفتم چون اذیتم میکنی، اصن اجازه س..# س نمیدم ولی اون به زور منو وادار میکرد.

هروقت دعوا میشد هم چون می دونست نقطه ضعف من س..سه، برای تنبیه ازش استفاده میکرد و بیشتر عذابم میداد!!!

❌ تا یه بار خندید و گف: با #گریه و التماست بهم حس قدرت میدی!

اون موقع فهمیدم همسرم خوشش میاد ازش خواهش کنم یا چیزی رو بخوام! منم چند راهکار پیاده کردم:

برای بیرون رفتن زنگ بزنم و اجازه بگیرم.

چیزی نمیخریدم، میگفتم رفتم یه مانتویی دیدم، خیلی قشنگه ولی گفتم اول تو ببینی اگه خوشت امد با اجازه تو بخرم.

و بهش حس قدرت میدادم تا اشباع بشه.

موقع س..س، ازش #تعریف میکردم که وای! اقایی عجب .... داری! من ازش میتلسم! میشه خواهش کنم اروم کنی؟ یا خیلی آخ و اوخ میکردم تا خوشش بیاد.

اینقدر با #ارامش، خواهش و محبت باهاش حرف زدم که دیگه الان تو س..س خیلی به نظرم اهمیت میده و واقعا اذیتم نمیکنه.

✍️ راهکار های این خانم برای زنانی که همسرشان تمایل به رابطه مقعدی دارد هم مناسب است. زیرا اکثر مردها برای قدرت طلبی خواستار چنین رابطه ای هستند.