2777
2789
عنوان

شما جای من

79 بازدید | 19 پست

شما جای من باشین با همچین زندگی و شوهری کنار میاین یا طلاق ترجیح میدید؟

شوهری که لاشی به تمام معناس هیچ تلاشی برای آینده نمیکنه

همش بیکاره تو خونس منتظر اینه ک فقط به من طعنه و کنایه بزنه

تو جمع خانوادش منو میشکنه و ضایع میکنه بعد از من توقع احترام داره

یه کیف پر چاقو و قمه قایم کرده تو خونه برای ترسوندن من سر و صورتش پر جای چاقوعه با چاقو بی دلیل میزنه تو سر خودش

رفیق بازه

مدام حرف از خودکشی میزنه

هر شب مست ساعت یک و دو شب برمیگرده هذیون میگه و توهم میزنه و تا جان دارم کتکم میزنه

با این همه در کمال پر رو گری توقع احترام ازم داره شما جای من باشین چیکار میکنین؟

با افتخار لک کاکاوند .. 💎👑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چیز بستگی به شرایطم داره اگه شاغل باشم یا حداقل پولی داشته باشم و خانواده حمایتگری داشته باشم و بدونم ک منو اضافی نمیدونن و نمیزنن تو سرم و ازم حمایت میکنن و کمکم میکنن آره در غیر این صورت اصلا

هیچ وقت تو این سایت نگفتم به کسی جدا شو ولی واقعا امنیت روانی و جانی نداری کنارش برو زندگی با این آد ...

بخدا تازه من نصفشو نوشتم هر روز تو خونه ب پدر مادرم بی احترامی میکنه فحشای بدی میده ب خودم ب خانوادم عکس قمه هاشو ببینین وحشت میکنین

همه چیز بستگی به شرایطم داره اگه شاغل باشم یا حداقل پولی داشته باشم و خانواده حمایتگری داشته باشم و ...

ن خانوادم همه جوره حمایتم میکنن حرفه ام یاد میگیرم هنوز نوزده سالمه

چه خوب ولی به نظرم اول برو مشاوره بعد شوهرتم ببر اگه درست نشد مشاوره خودش میگه طلاق بگیرید

عزیزم این اصلا مشاوره نمیاد میگه مگه من دیوونم

عزیزم این اصلا مشاوره نمیاد میگه مگه من دیوونم

مث شوهر منه😐😂

باز سعی کن راضیش کنی اگه راضی نشد خودت تنها پیش یه مشاور خوب برو بگو شوهرم نمیاد همه خصوصیات خودت و شوهرتم بگو بهش