2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

3242 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من فرص دروسبلین (ی قرص جلوگیریه)برای تنظیم پریودم میخورم 

الان۷تا از قرصا مونده 

شکمم شبیه درد شکم پریود درد میکنه 

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه 

نکنه حاملم

من ٤ روزه ميخورم شديدا زير دلم مثل پريود درد ميكنه

از حالت تهوع صبح هم نگم ك ميميرم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ٤ روزه ميخورم شديدا زير دلم مثل پريود درد ميكنه از حالت تهوع صبح هم نگم ك ميميرم

واسه حالت تهوع دکترا میگن شب خابیدنی بخور حالت تهوعش کمتر بشه 

اره منم پایین شکمم عین درد پریود درد میکنه 

قرص نوافن انداختم فرق هم نمیکنه

اگر برای جلوگیری از بارداری میخوری سعی کن از روش های دیگه استفاده کنی بدنت حیفه

من برای درمان کیستم یکی دو دوره خوردم مردم و زنده شدم ۲ سال از کاندوم استفاده کردم بعدش اقدام کردم بلافاصله باردار شدم

اگر برای جلوگیری از بارداری میخوری سعی کن از روش های دیگه استفاده کنی بدنت حیفه من برای درمان کیستم ...

چرا مگه ضرر داره طولانی مدت

من فقط یه ماهه میخورم 

قبلا هم پارسال دو ماه خورده بودم 

اره برا کیستام میخورم ...نامزدم هنوز  

چرا مگه ضرر داره طولانی مدت من فقط یه ماهه میخورم  قبلا هم پارسال دو ماه خورده بودم  ار ...

آره درمانی برا کیست بخور اما برا جلوگیری بارداری طول مدت ضرر داره هورمونیه حیف بدن

چجوری باردار شدی ...برا کنترل کیستات چیکار کردی

من پایین شکمم سمت راست درد میکرد دکترا میگفتن آپاندیس هست سونو نوشتن تا عمل کنن دیدن کیسته، یه کیست بررگ داشتم رفتم دکتر زنان یه ورق قرص جلوگیری داد که کیستم رفع شد بعدش اقدام کردم باردار شدم

پلی کیستیک اینا نبودم 

چجوری باردار شدی ...برا کنترل کیستات چیکار کردی

سلام استارتر

منم ازاین قرص برای کیست میخورم امشب اخرین قرص زردمو خوردم کامل تمام شد حالا باید اون هفتا سفیدوبخورم یانه دیگه پریورمیشم؟؟؟

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
سلام استارتر منم ازاین قرص برای کیست میخورم امشب اخرین قرص زردمو خوردم کامل تمام شد حالا باید اون ه ...

سلام منم همین سوال رو دارم قرص زردا تموم کردم نیازه قرص سفیدا هم بخورم؟؟