2777
2789
عنوان

اسم

84 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان اسم پسرمو چون تولد امام زمان به دنیا اومد محمدپارسا گذاشتم حالا به نظرتون محمد باشه تو اسمش یا اقدام کنم برای حذفش  تو خونه پارسا صدا میزنیم

حذف نمیکنن

بعدشم همینجوری قشنگه خوب پارسا صدا بزنید

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اخه تو نی نی سایت مسخره میکنن ترکیب عربی فارسی برای همین حساس شدم

اصلا حساس نشو

اصلاااااااا

خیلی خیلی اسمش زیباس

اگه روحیت حساسه از  اینجا  برو، اینو جدی میگم چون خیلی بدتر میشی

خیلی اسمش قشنگه جدی میگم، نامدار باشه

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
اصلا حساس نشو اصلاااااااا خیلی خیلی اسمش زیباس اگه روحیت حساسه از  اینجا  برو، اینو جدی ...

ممنونم عزیزم راست میگی اینجا میام بدتر میشم 

با اسمش مشکلم اینه ترکیب عربی فارسی شده به قول نی نی سایتیا

ممنونم عزیزم راست میگی اینجا میام بدتر میشم  با اسمش مشکلم اینه ترکیب عربی فارسی شده به قول نی ...

اتفاقا یکی از ترکیبات زیبا همین اسمه، چون معنی پارسا یعنی پرهیزگار و با محمد که معنیش ستوده هست، ترکیب زیبایی شده

اصلا خودخوری نکن، هرکس هم گفت بگو عاشق اسمشیم

تازه گاهی درست همون محمد پارسا بگو، تا بدونن چقد از انتخابت راضی هستی

صاحب نامش نگهدارش باشه❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم راست میگی اینجا میام بدتر میشم  با اسمش مشکلم اینه ترکیب عربی فارسی شده به قول نی ...

با این ک اسم مذهبی دوس ندارم اما اسم با ابهتیه بعدم شکا سر یه اعتقادی ی اسمی گذاشتی اولا ک ثبت احگال ب هیچ وجه اسم پیامبر عوض نمیکنه دوما شما رو حرفت بمون دیوه اگ جای شما بودم اسمش رو کامل صدا میکرذم محمد پارسا خیلب خم با ابهت و جذبه س 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم