2777
2789
عنوان

کرونا

268 بازدید | 39 پست

فک  میکنم کرونا دارم تقریبا مطمئنم ولی نمی خوام باور کن الان هم تو اتاق خودمم و ماسک میزنم و الکل 

علائمم اینه قفسه ی سینم اول یه حالت سوزش داشتولی الان خورده به سمت چپ بالای سینم یکم هم تب دارم تقریبا دو روزه این علائم دارم استرس که دارم بدتر میشه نمی دونم کی برم دکتر چی برم دست و پاهام یخ کرده میشه راهنماییم کنین خیلی میترسم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول تست بده مطمعن شووو حتما قرنطینه شووو مسکن هم همراهت باشه

من اگه تست بدم و مثبت باشه قطعا روحیم رو میبازم البته باعث میشم بقیه اصلا نزدیکم نشن و بیشتر رعایت کنن

نترس استرس نداشته باش چیزی نیست من بودم خوب شدم مایعات استراحت

کسی تو خانواده تون نگرفت وقتی شما گرفتید یعنی به خانواده انتقال ندادین

من خیلی میترسم بگیرم و به خانوادم انتقال بدم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الکل نزن ریہ ھاتو داغون نکن

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
2791
2779
2792