2777
2789
عنوان

بانکداری

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حقوقم 5 میلیون و 2 میلیونش به اقساط وام میره و 3 تومن صاف دستم رو میگیره . مزایا : سالی 2 دست کت و ...

بانک خصوصی هستین یادولتی ،علاوه بردرسای دانشگاهتون خودتون کتابهای دیگه ای هم مطالعه کرده بودین واینکه ازکجامیدونستین آزمون بانک هارو منبع اطلاع رسانی این آزمون هاکجاهستن 

بانک خصوصی هستین یادولتی ،علاوه بردرسای دانشگاهتون خودتون کتابهای دیگه ای هم مطالعه کرده بودین واینک ...

بانک صادرات هستم

اون زمان یک روزنامه ای بود به اسم بازار کار که تمام آزمونهای استخدامی رو آگهی می کرد .

الان همه چیز اینترنتی شده .

مرد متولد 1360

این رو بدونید که در حال گذر از بانکداری سنتی هستیم.

حتما این یادداشت رو بخونید مفید هست

یادداشتی از آقای دومان سهند

تا یک دهه گذشته انتقاد از بانکداری، همتراز توهین به مقدسات دینی در کشورهای سرمایه داری بود. مدیران و سهام داران بانک ها که اکثرا سالها پله پله در سیستم سنتی بانکداری، شستشوی ذهنی داده شده بودند و ترفیع گرفته بودند، هیچ تغییر روشی را بر نمی تابیدند. نخستین حرکتی که لرزه بر اندام بانکداری سنتی انداخت، نرم افزار پی پال (pay pal) بود که ایلان ماسک به توسعه آن پرداخت آنلاین با کارمزد پایین را رواج داد. گرچه برندهای مشهور مانند مستر کارت و ویزا کارت، این موج را نادیده گرفتند، ولی بسرعت برندهای مشهور فناوری مانند گوگل (گوگل والت) و اپل راپل پی را راه اندازی کردند و اپلیکیشن های اسکوئر، استرایپ در آمریکا و اروپا و علی پی در چین و ام پاسا در آفریقا، زین زیپ در آسيا، سهم بازار پرداخت آنلاین را از برندهای برتر بانکداری ربودند.

این نرم افزارهای جدید بانکداری در حوزه سخت افزار هم پیشرفت چشمگیری داشتند. دستگاه های کارتخوان اسکوئر طوری طراحی شدند که دیگر خبر از کارمزدهای واسطه گری نیست. رسوخ به دنیای ممنوعه بانکداری درحدی بود که سایت های تامین مالی جمعی وارد یکی از حوزه های اصلی بانکداری، یعنی پرداخت وام و جذب سپرده شدند. سایت کیک استارتر و كراد کیوب متقاضی وام و وام دهنده یا سرمایه گذار را بدون واسطه بهم وصل می کردند. بنظر می رسد سال 2050 میلادی، بانکداری سنتی شاهد تغییرات قابل توجهی خواهد بود و نامهای جدید در این حوزه پیشتاز خواهند بود.

بسیاری از افراد از بدو تولدشان می‌دانند که به دنبال چه هستند.این افراد انگار از طرف خدا برای تغییر سرنوشت وزندگی اطرافیان فرستاده‌ شده‌اند.

جدیدترین اخبار دومان سهند در وب سایتهای خبری

یادداشت ها و اخبار جدید دومان سهند را میتوانید از طریق سایت ها و خبرگذاری هایی از جمله اقتصاد24، یادداشت های دومان سهند در سایت ویرگول، نوشته های دومان در بهارنیوز، پایدار نیوز، وب سایت آتی تک، خبرهای جدید سهند در میهن نوین، تجارت نیوز، فصل اقتصاد، فصل تجارت، بیوگرافی دومان سهند در سایت تابناک تهران و شهرستان، یادداشتهای اقتصادی دومان در سایت روند بازار، مقالات حوزه بانکداری در سایت تازه ترین ها و دیگر وب سایت های معتبر خبری دنبال نمایید.

معرفی وب سایت های دومان سهند

وب سایت بانکداری هوشمند دومان سهند

وب سایتی دیگر در حوزه بانکداری هوشمند دومان سهند معرفی میکنیم که میتوانید در این وب سایت به مطالبی در حوزه بانکداری در کشورهای دنیا، آینده بانکداری، گذر از بانکداری سنتی و همچنین هر اطلاعاتی مربوط به بانکداری هوشمند و الکترونیک دسترسی داشته باشید.

در بخش دیگری از وب سایت دومان مانی،  بیوگرافی و رزومه فعالیت های دومان سهند پرداخته شده است.

این سایت همچنین به انتشار یادداشت ها و جدیدترین اخبار دومان سهند در خبرگذاریها و نشریات و روزنامه ها پرداخته است.

وب سایت انگلیسی | Douman sahand

این وب سایت به زبان انگلیسی می باشد که شامل یک بخش گالری تصاویر جدید دومان سهند و همینطور تصاویری از دوران کودکی او می باشد.

در بخش دیگری از وب سایت انگلیسی دومان سهند( Douman sahand)  بیوگرافی و رزومه فعالیت های دومان سهند به زبان لاتین پرداخته شده است.

آدرس وب سایت:

بسیاری از افراد از بدو تولدشان می‌دانند که به دنبال چه هستند.این افراد انگار از طرف خدا برای تغییر سرنوشت وزندگی اطرافیان فرستاده‌ شده‌اند.