bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما بیاین 38 بازدید | 9 پست سلام خوب هستین میگم میشه از راه های وابسته کردن پسرا برام بگین خواهشن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/07/23 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اگه در ارتباطی هبچ وقت رابطه نداشته باش بله ولی بیشتر تلفنی و پیامی میخوام الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 الان دوست پسر داری دوست پسر نیست جهت آشنایی قبل ازدواج الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
_matinamomo عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 168 ببین هرپسری نقطه ضعفی داره بعضیا خوششون از تعریف کردنشون میاد بعضیاشون کادو گرفتن و دوست دارن اگه بیشتر تلفنیه زود زود زنگ بزن حتی اگه اون زنگ نزد فکر نکن کوچیک شدی
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10580 دوست پسر نیست جهت آشنایی قبل ازدواج هرچی بیشتر خودتو بگیری بیشتر جذب میشی
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ببین هرپسری نقطه ضعفی داره بعضیا خوششون از تعریف کردنشون میاد بعضیاشون کادو گرفتن و دوست دارن اگه بی ... مرسی قربونت برم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 هرچی بیشتر خودتو بگیری بیشتر جذب میشی چجوری ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین