2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم چي ميخاد بخره؟؟؟پارچه چي؟!

گلي پارچه مانتويي پاييزه ميخاد بخره ميگه قيمتش مهم نيس فقط شيك و مرغوب باشه پارچه هاشون😘😘😘

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
گلي پارچه مانتويي پاييزه ميخاد بخره ميگه قيمتش مهم نيس فقط شيك و مرغوب باشه پارچه هاشون😘😘😘

خواهرت مسافرت اومده تبريز؟؟؟

عزيزم هم ميتونه بره بازار سر پوشيده طرف پارچه فروشيا

هم ميتونه بره خيابون ابوريحان اونجا هستن پارچه فروشا

@fati_tork     خواهرم تبریزیه😌

مرسی ابجی جونی  😍😍😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خواهرت مسافرت اومده تبريز؟؟؟ عزيزم هم ميتونه بره بازار سر پوشيده طرف پارچه فروشيا هم ميتونه بره خي ...

یکیم پاساژ شیخ صفی 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خواهرت مسافرت اومده تبريز؟؟؟ عزيزم هم ميتونه بره بازار سر پوشيده طرف پارچه فروشيا هم ميتونه بره خي ...

گلم كار اداري داشته اومده ميگف پرسيدم گفتن جايي به اسم چايكنار پارچه فروشي زياد داره آره؟پارچه هاش خوبن؟

گلم كار اداري داشته اومده ميگف پرسيدم گفتن جايي به اسم چايكنار پارچه فروشي زياد داره آره؟پارچه هاش خ ...

اره اره

چايكنارم هس

چايكنار،بازار سرپوشيده،بازار شيخ صفي،و ابوريحان

اين ٤جا پارچه هستش

اره اره چايكنارم هس چايكنار،بازار سرپوشيده،بازار شيخ صفي،و ابوريحان اين ٤جا پارچه هستش

گلي كدومش باكلاسترو گرونتره پارچه هاش؟