2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کرونا گرفتن

274 بازدید | 8 پست

من اول تیر کرونا گرفتم.هیچ کدوم زنگ نزدن حالمم بپرسن.ولی خدا رو شکر زود خوب شدم.در طول هفته ایم که حال نداشتم باز به شوهرمم میرسیدم

جوری بعدن باهام حرف میزدن که انگار گناه کبیره ای مرتکب شدمو این جزای اون بوده

مادر شوهرم جوری حرف زد در موردش که بهش گفتم نکنه توقع داشتید خوب نشمو بمیرم

خیلی ناراحت شدم .

حالا همه ای مبتلا شدن

و متاسفانه ریه هاشون درگیر شده

ولی براشون آرزوی سلامتی میکنم.

ولی خیلی خودمو دارم کنترل میکنم که مبادا گوشه و کنایه ای بزنم

ولی به شوهرم گفتم مامانت که فکر میکرد این مریضی فقط دچار من شده

فک نمیکرد که خودشم بگیره انقد حالش بد باشه.

ببخشید طولانی شد

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

خدا کنه دشمنامونم از این مریضی نگیرن.. امین

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هرکی کرونا میگیره بقیه فک میکنن گناه کبیره کرده

بخدا بد نیس اصلاااا ی مریضیه مثل سرماخوردگی

من فقط تو دلم میگم چه بی فرهنگ بودن ک رعایت نکردن..اگخ کسی از محل کارش بگیره اونم نمیگم

ولی مریضی زشتی نیس بخدا

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

چوب خدا صدا نداره،بذار بعدا خوب بشن،اونموقع حسابی از خجالتشون در بیا.خدا اینجوری انتقام منم ازشون بگیره.بچم بدنیا اومد خودم عفونت خون گرفتم ، توی تب و لرز سوختم و یک ماه گوشه خونه سرم و دارو می‌گرفتم.و مادرشوهرم یک هفته پیشم  بودم.بعدش که خوب شدم.گفت ده روز شب و روز بالای سرت نخوابیدم و خودتو زدی مریضی.اون لحظه گفتم خدایا کجایی قربونت برم

چوب خدا صدا نداره،بذار بعدا خوب بشن،اونموقع حسابی از خجالتشون در بیا.خدا اینجوری انتقام منم ازشون بگ ...

من مادر ندارم.همیشه اضطراب اینو دارم اگر یه روزی خدا منو صاحب فرزندی کرد کی میخاد باهام بیاد زایشگاه.اصلن دوس ندارم مادر شوهرم باهام بیاد.خداجونم اول بهم بچه بده.بعدم همه مریضا رو شفا بده

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش
من مادر ندارم.همیشه اضطراب اینو دارم اگر یه روزی خدا منو صاحب فرزندی کرد کی میخاد باهام بیاد زایشگاه ...

منم مادر ندارم و باردارم

حدود یک ماه پیش کرونا گرفتم ولی خداروشکر خفیف بود همش ناراحت بودم کسیو ندارم ازم مراقبت کنه

♡خدایا شکرت♡

2790
2778
2791
2779
2792