mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان شام چی دارین؟😓 | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 94 پست سلام👋بچه هامیشه دوپیازه روبهش تخم مرغ اضافه کنی وکوکوش کرد🥴🥴؟؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/07/23 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلاریس4444 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6364 کوکو سیبزمینی خیلی خوشمزه چجوری میدرستین؟ سیب زمینی آبپز، پیاز ریز رنده شده ، یه دونه سوسیس ریز رنده بشه با پودر سیر و جعفری و نمک و ادویه ، یکمی هم بکینگ پودر بزن پف کنه
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 سیب زمینی وپیازرنده شده با۳تاتخم مرغ وفلفل ونمک وزردچوبه سیرم خوشمزه میکنه ۲الی۳حبه..مثل کتلت سرخ می ... منم همینجوری میدرستم ولی مال بعضیا خیلی ترد میشه نمیدونم چ میکنن امید زندگیم دوقلوهام😍
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 25698 لوبیا پلو با سالاد ولی ساعت ۷ تازه میخوام درست کنم. ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 منم میخوام ساندویچی درست کنم ولی نمیدونم چی درست کنم سینه مرغ بپزریش ریش کن باگوجه وخیارشور..به به😋😋 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 لوبیا پلو سبزی خوردن ماست. عاشقشم ولی باید کم بخورم😩 رژیمی😁 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 سیب زمینی آبپز، پیاز ریز رنده شده ، یه دونه سوسیس ریز رنده بشه با پودر سیر و جعفری و نمک و ادو ... سوسیس ندارم . اگه با سیبزمینی خام درست کنم هم میشه بیکینگ پودر زد؟ بف میکنه و ترد میشه؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 سرطان وای خدانکنه چرا؟؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 لوبیا پلو با سالاد ولی ساعت ۷ تازه میخوام درست کنم. لوبیا پلو های من انقد بد میشن ک نگو ☹ امید زندگیم دوقلوهام😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 آش😋 نوش جان😊 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 لوبیا پلو های من انقد بد میشن ک نگو ☹ چجوری درست میکنی؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
گلاریس4444 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6364 سوسیس ندارم . اگه با سیبزمینی خام درست کنم هم میشه بیکینگ پودر زد؟ بف میکنه و ترد میشه؟ سیب زمینی خام چالش پختن داره من که نتونستم از پسش بربیام همیشه وسطش خام میمونه بکینگ پودر میتونی بزنی در هر حال