mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان شام چی دارین؟😓 | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 94 پست سلام👋بچه هامیشه دوپیازه روبهش تخم مرغ اضافه کنی وکوکوش کرد🥴🥴؟؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/07/23 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سینی_پشت_شیر_آب عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 361 دست به روغنشون خوبه خواهر آی گفتی بارها شده من غذا درست کردم دیدم شوهرم یواشکی روغن میریزه😎 بیا و دلیل پیاز نخوردنم باش❤
idiot عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 1426 ته چین مرغ "خاکستر میگوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز"
سینی_پشت_شیر_آب عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 361 مثل شوهرمن😂😂کشف جدیدکرده فلفل دلمه ام میزنه بهش عالی میشه یه حبه سیر هم بزن بعد خوردن میبینی انگشتاتم خوردی بیا و دلیل پیاز نخوردنم باش❤
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 25698 این لوبیا پلو خاص کجاست؟ ما تو لوبیا پلو، هویج و فلفل دلمه نمی ریزیم. سس لوبیا سبز رو که درست کردیم ... عزیزم من نگفتم خاصه برو بخون من گفتم شام لوبیاپلو دارم ی از کاربرا گف من لوبیاپلوم خوشمزه نمیشه .من گفتم مال من خوشمزه میشه.ی کاربر دیگع گف چجوری درست میکنی من کفتمم اینجوری میدرستم .ننوشتم خاص حالا شما چی خوندی چجوری برداشت کردی با خودتونه😉😉😉😉.اتفاقا من خودم همیشه میگم دستپخت خوبی ندارم😝😝😝موفق باشی. ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹