2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک طرفه باشه چی؟ طرف هم مشاوره نیاد؟ 

اول باید خودتون برید مشاور در مورد مشکلات خودتون صحبت کنید راهنماییتون میکنن چکار کنن

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)
اسی ببخشید مریض داریم تو آی سی یو مرگ مغزیشو اعلام کردن ولی خونوادش قبول نمیکنن توروخدا به هرکی ا ...

خدا به خانوادشون صبر بده سخته

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اول باید خودتون برید مشاور در مورد مشکلات خودتون صحبت کنید راهنماییتون میکنن چکار کنن

به مشاوره اعتقادی ندارم دوبار فتم معمولی وپیش پا افتاده راه حل میدن که بی فایده است

به مشاوره اعتقادی ندارم دوبار فتم معمولی وپیش پا افتاده راه حل میدن که بی فایده است

خب وقتی چیزی یک طرفه باشه بنظر خودمم راه حلی نداره فایده ای هم نداره غم و غصه خوردن

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

سلام من یکی رو معرفی میکنم دوست داشتین اول به کانالشون سر بزنید اونجا کلی از کسانی که با کلاس ها و مشاوره هاشون مشکلاتشون حل شده پیام دادن منم یکی از نزدیکان پیش ایشون رفتن و واقعا زندگیشون متحول شد دوست داشتین یه نگاه بندازید کانال خانواده با نشاط در تلگرام خانم پرتو اعلم 

۳سال پیش دخترشون بخاطر سرطان فوت کرد ۲تا بچه کوچولو داشت.اینم فشار خون بالا.مستقیم میره کما میگن اه ...

طفلکیا ...خیلی سخته ...فقط میتونم بگم خدا به اطرافیانشون صبر بده

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭