mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان تهوع شدید 59 بازدید | 10 پست هفته ۱۰ هستم. وحشتناک امروز تهوع دارم. صبح تا حالا هیچی نخوردم ی ذره ناهارم خوردم که همش بالا اومد. الآنم از تهوع دارم می میرم. چیکار کنم؟ واسه کم شدن تهوعتون چیکار میکردین تو بارداری؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/07/23 | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 امروز اینجوریم. بقیه روزا اینجوری در این حد نبودم. اصلا نمیتونم از جام پا شم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8623 کلا چیزای ترش بخورناشتا یه انار بخور هرچه هستم خدایم داند...
fa8068 عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 6808 قرص نمیخوری من اگه قرص نبود آبم نمیتونستم بخورم الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 کلا چیزای ترش بخور ناشتا یه انار بخور وای دارم دیوونه میشم. یبوستم دارم کلا داعونم. ممنون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 قرص نمیخوری من اگه قرص نبود آبم نمیتونستم بخورم دمیترون میخورم اما یبوست میگیرم و سردرد میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8623 وای دارم دیوونه میشم. یبوستم دارم کلا داعونم. ممنون انار برای یبوست هم خوبه هم دردیم عزیزم من سوزش شدید و تکرر ادرار هم دارم همش یه پام تو دستشوییه هرچه هستم خدایم داند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 انار برای یبوست هم خوبه هم دردیم عزیزم من سوزش شدید و تکرر ادرار هم دارم همش یه پام تو دستشوییه وای خدا. ان شاءالله مشکل شما هم حل بشه. وقتیم چیز ترش میخورم اسیدمعدم میزنه بالا دهنم تلخ میشه و گلاب به روت تهوع میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 انار برای یبوست هم خوبه هم دردیم عزیزم من سوزش شدید و تکرر ادرار هم دارم همش یه پام تو دستشوییه آخه روزای قبل اینجوری نبود. امروز داغون تر از همیشه حالم بده میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8623 آخه روزای قبل اینجوری نبود. امروز داغون تر از همیشه حالم بده آره کلا یه روزایی نی نی از دنده ی چپ پا میشه دهنمونو صاف کنه من همش میگم چته مامان تو که منو کشتی هرچه هستم خدایم داند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 آره کلا یه روزایی نی نی از دنده ی چپ پا میشه دهنمونو صاف کنه من همش میگم چته مامان تو که منو کشتی ای جونم. خخخ. خدا حفطشون کنه برامون. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.