2777
2789
عنوان

تهوع شدید

59 بازدید | 10 پست

هفته ۱۰ هستم. وحشتناک امروز تهوع دارم. صبح تا حالا هیچی نخوردم ی ذره ناهارم خوردم که همش بالا اومد. الآنم از تهوع دارم می میرم. چیکار کنم؟ واسه کم شدن تهوعتون چیکار میکردین تو بارداری؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

امروز اینجوریم. بقیه روزا اینجوری در این حد نبودم. اصلا نمیتونم از جام پا شم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چیزای ترش بخور ناشتا یه انار بخور

وای دارم دیوونه میشم. یبوستم دارم کلا داعونم. ممنون

قرص نمیخوری من اگه قرص نبود آبم نمیتونستم بخورم 

دمیترون میخورم اما یبوست میگیرم و سردرد

وای دارم دیوونه میشم. یبوستم دارم کلا داعونم. ممنون

انار برای یبوست هم خوبه هم دردیم عزیزم من سوزش شدید و تکرر ادرار هم دارم همش یه پام تو دستشوییه

هرچه هستم خدایم داند...
انار برای یبوست هم خوبه هم دردیم عزیزم من سوزش شدید و تکرر ادرار هم دارم همش یه پام تو دستشوییه

وای خدا. ان شاءالله مشکل شما هم حل بشه. وقتیم چیز ترش میخورم اسیدمعدم میزنه بالا دهنم تلخ میشه و گلاب به روت تهوع

آخه روزای قبل اینجوری نبود. امروز داغون تر از همیشه حالم بده

آخه روزای قبل اینجوری نبود. امروز داغون تر از همیشه حالم بده

آره کلا یه روزایی نی نی از دنده ی چپ پا میشه دهنمونو صاف کنه من همش میگم چته مامان تو که منو کشتی

هرچه هستم خدایم داند...
آره کلا یه روزایی نی نی از دنده ی چپ پا میشه دهنمونو صاف کنه من همش میگم چته مامان تو که منو کشتی

ای جونم. خخخ. خدا حفطشون کنه برامون.