2789
عنوان

سریال نجلا

1492 بازدید | 15 پست

از بین سریال های در حال پخش کدوما رو میبینید؟؟بوم و بانو که افتضاحه ولی نجلا و ایلدا به نظرم ارزش دیدن دارن به خصوص نجلا خیلی قشنگه نظر شما چیه

زمین گرم هم خیلی قشنگ بود آخرش افتضاح شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از دوسال پیش ک سروع کردم به فیلم و سریال خارجی دیدن این چیزا ب چشمم نمیاد😑

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
دو قسمت اول نجلا رو تعریف میکنید؟؟

عبد قاچاقچی بود و از عراق جنس میورد و مامورا دنبالش بودن یه روز تو بازار یکی از مامورا دنبالش کرد و عبد درگیر شد و پیشونیش زخمی شد فرار کرد رفت بیمارستان نجلا که پرستار اونجا بود سرشو بخیه زد و عبد عاشقش شد ثریا خواهر عبد هم شوهرش تو یه درگیری چشم یه نفرو کور کرده و تو زندانه و بابای طرف هم رضایت نمیده و دیه میخواد عبد هم که قول داده خودش احمد (شوهر ثریا) رو از زندان بیرون بیاره یه روز دیگه عبد نجلا رو تا خونشون تعقیب میکنه و آدرش خونشون رو پیدا میکنه و شیرین(دوست و همسایه نجلا) که تو مغازه باباش کار میکنه هم از قضا دوست دختر عطا(دوست عبد) هست و عبد از شیرین آمار نجلا رو میگیره بعدش هم که امجد(همونی که دیشب جنس های قاچاق عبد رو لو داد) به عبد پول زیادی داد و ازش خواست براش جنس قاچاق بیاره و اون پول بخشی از دیه احمد بود اولش عبد پول رو برد داد به بابای همون طرف که کوره ولی بعدش پشیمون شد و پول رو پس گرفت و پس داد به امجد دیشب هم که امجد بار عبد رو لو داد تا تو قرض و بدبختی بیفته و مجبور بشه کار امجد رو راه بندازه پسر دایی عبد که دیشب کشتنش هم شیخ ابراهیم(بابای نجلا) رو میشناخت و میخواست باهاش حرف بزنه که برای آزادی احمد وساطت کنه ولی عبد گفت خودم میرم ولی نرفت و در این مورد باهاش حرف نزد چون میترسید اگه بفهمه شوهرخواهرش زندانه بهش دختر نده

منم دوست دارمش نگاش میکنم البته از قسمت ۴ دیدم...سه قسمت اولشو ندیدم...زمین گرم‌که چرت  بود

برای یکی از دوستان تو همین تاپیک تعریف کردم میتونید بخونیدش

ثریا چرا از شیخ ابراهیم و نجلا بدش میاد؟؟

بدش نمیاد اولش قرار بود عبد بره با شیخ ابراهیم حرف بزنه که شیخ ابراهیم وساطت کنه و شوهر ثریا رو بیارن از زندان بیرون ولی عبد ترسید اگه بره به شیخ ابراهیم بگه دیگه شیخ ابراهیم بهش دختر نده شب خواستگاری هم ثریا تا فهمید عبد اومده خواستگاری دختر شیخ ابراهیم از عبد دلخور شد