2821
2789
عنوان

همش سردردم😭

73 بازدید | 5 پست

همش سردردم و تحرکم زیاد ندارم ینی هرروز شاید سردرد باشم درمانی یا دلیلشو میدونین کسی اینطوری بوده؟

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

دکتر طب سنتی برو تا طبع بدنتو تغییر بده...مزاجت سرده همینه سردتههههههههههههههههههههههههههههههه

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر طب سنتی برو تا طبع بدنتو تغییر بده...مزاجت سرده همینه سردتههههههههههههههههههههههههههههههه

ینی مال طبعمه !؟ همش میگم شاید تومور دارم 😂😂😂

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
ینی مال طبعمه !؟ همش میگم شاید تومور دارم 😂😂😂

ن ابا منم طبعم سرده برو چکاب بده شاید کم خونی.........بعد ی دکتر طب سنتی برووووووووووووووو

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز