2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو یه مداحی خیلی زیبا

اسم مداحی رو بگو بهم😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

قرمز و تیغ پوبون

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
😂😂😂اره خوبه

تو پی ام سی پخش میکنه 

هی ابرو شمشیری دیوونه ی زنجیری

خاطرخاهاتو کشتن دست بالا دست گیری

واقعا شاعرش زحمت کشیده نمیدونم چرا رفته رومخم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه اهنگ روسی به اسمaetctbo

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

پارسال اهنگ با تو تو راه شمال یعنی سرررررویسش کردم

الانم یمدت رو قسم میخورم هنگامه قفل بودم🤦‍♀️😂😂😂نمیدونم چرااااا با اینوه قدیمیه و کلا خیلی اهنگای هنگامه رو نمیگوشیدم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تو پی ام سب پخش میکنه  هی ابرو شمشیری دیوونه ی زنجیری خاطرخاهاتو کشتن دست بالا دست گیری واقع ...

😂😂آره واقعا فقط به درد رقص ميخوره 

واسه گوش كردن نيست اصن