2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم 

در مورد کار کردن خانم که پرسیدی اصلا کاری به ناشزه بودن یا نبودنش ندارم 

مرد در صورتی میتونه جلوی اشتغال خانم رو بگیره که اون شغل با حیثیت خودخانم یا مصالح خانوادگی منافی و مخالف باشه 

شما گفتی آقا کارگره و خانم هم کارگری میکنه درسته؟ 

در مورد طلاق هم به نطرم توافق کنه همه چی رو ببخشه حق طلاق و بگیره کارهاش سریعتر پیش میره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
سلام عزیزم  در مورد کار کردن خانم که پرسیدی اصلا کاری به ناشزه بودن یا نبودنش ندارم  مرد ...

عزیزم اقا برقکاره خواهراش همه خونه دارن ،و دکتر،مهندس ندارن ب خاطر مهریه هم بیمه شو قطع کرده و میگه ازاده کارش،ولی شاید اونجا بگه مهندس برقه کلی بگم ک درامدش دو تومن سه تومنه اینحوری ،ب نظرت مثلا اگه من هشت ساعت کار کنم در شرکت تولیدی جایی ک کلی خانوم هم اونجا کار میکنه میتونه جلومو بگیره؟اینم بگم ک هنگام عقد کردن من تو یکی از همون تولیدی ها کار میکردم میتونم اثبات کنم چون بیمه رد شده برام تو اون تاریخ ولی خب تو سند ازدواج نوشته خانه دار

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

سلام عزیزم  در مورد کار کردن خانم که پرسیدی اصلا کاری به ناشزه بودن یا نبودنش ندارم  مرد ...

راستش خودش اصلا جوابمو نمیده و اینا 

بهم میگه باید پول بدی بهم طلاقتو بدم ب اضافه ی اون سکه های قبلی ک خرج کردم😐وگرته طلاقت نمیدم منم هرسال ی سکه زدن برام خستم میترسم اونم بیاره بعد یکسال بده باز،اواره بمونم😖طلاق نمیده لج کرده میخواد اذیتم کنه

بچه نداریم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیزم اقا برقکاره خواهراش همه خونه دارن ،و دکتر،مهندس ندارن ب خاطر مهریه هم بیمه شو قطع کرده و میگه ...

عزیزم اگه بگه مهندس برقه پس یعنی وضعش خوبه و شما میتونی تقاضای تعدیل مهریه رو بدی و سالی یه سکه امکان دارا بشه ۷ ماه یه سکه یا یه چیزی تو همین مایه ها

در مورد کارت هم با توجه به اینکه زمان ازدواجت شاعل بودی و الانم محیط زنونه س نمیتونه برات ایجاد مشکل کنه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

عزیزم سلام 

این سئوال دوستمه میشه هروقت ،تونستین جوابشو بدین؟

ممنونم