2777
2789
عنوان

شماهم توی گروه

108 بازدید | 7 پست

واتس اپ مدرسه بچه هاتون این جورین مادرها اصلن باهم همکاری همفکری نمی کنند اصلن کسی حرفی نمی زنه این موضوع عصبانیم می کنه چون بالاخره گاهی یه مشکلی پیش میاد احتیاج به هم فکری هست این ها هرچی من می گم می گن ما که مشکلی نداریم همه چی عالیه غیرازاین که دارن تکالیف بچه هاشون روخودشون می نویسن

واای حالا تو گروه نه ولی من کنکور ارشد دادم وفتی اومدم بیرون هی میگفتم سخت نبود بچه ها اونام میگفتن نه ما که خوب زدیم 

الان رتبشون از من بیشتر شده 

میگم اونروز همتون که میگفتین خوب بود هر که خوندن بود میتونس بزنه چیشد پس

نمیدونم فاز بعضیا از اینکه همه چی اوکی چیه واقعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واای حالا تو گروه نه ولی من کنکور ارشد دادم وفتی اومدم بیرون هی میگفتم سخت نبود بچه ها اونام میگفتن ...

واقعن هم من همین عصبیم می کنه معلم اگه مادرها همه باهم یه چیزی ازش بخواهند محال قبول نکنه ولی وقتی اینها این جورین تعجب می کنم یعنی کلاس مجازی انقدربهشون خوش می گذره که راحتن