شوهرم رفته داروخونه ک ا ن بگیره و ازون چیزا. ندیده طرف کیه چون سرش پایین بوده.
بعدکه اورده دیده دوستشه. میگف هم خندم گرف هم خجالت کشیدم😁
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ببینین من تقریبا دوماه پیش رابطه محافظت نشده داشتم بعد اورژانسی خوردم روز 20 پریودیم یعنی ی هفته جلوتر از موقع پریود خیلی خفیف شدم یعنی در حدی که تو ی روز 1 نوار پر نمیشد ولی چند روز طول کشید الان حدود 32 روز میگذره من هنوز پریود نشدم به نظرتون باردارم؟ و اینکه تو این ی ماه رابطه نداشتم
این که چیزی نیست دوستم تو درمانگاه سوزن می زد بعد می گفت یه پسره امد تو اتاق تا سوزنش بزنم بلند شدم دیدم همکلاسیمه!! هر چی پرسیدم کدومشون بود نگفت!!! فقط می گفت پسره هول شده بود و صورتش قرمز!! نمی دونست چیکار باید بکنه!! می گفت منم خیلی عادی گفتم خوب برید رو تخت آماده بشین تا بیام!!
هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤