2777
2789
عنوان

ویار بارداری

162 بازدید | 24 پست

سلام من 16 17 هفته ام 

ولی هنوز از غذا بدم میاد نمیتونم غذا بخورم و نمیتونم غذا درست کنم خیلی حالم بد میشه ماسک میزنم هود رو هم تا درجه آخر روشن میکنم ولی بدم میاد اگ هم درست کنم نمی‌خورم اصلا ولی جایی ک میرم بهتر میخورم وقتی به شوهرم میگم غذا بخر میگه تو 4 ماهت تموم شده داری ادا درمیاری ولی بخدا اصلا ادا نیست واقعا کاری ازم برنمیاد کسی هست ک مثل من بوده باشه؟؟؟ این بد نیست که هنوز خوب نشدم؟؟؟؟ غذا نخوردنم ناراحتم نمیکنه این ک شوهرم یکسره میگه تو دروغ میگی بیشتر آزارم میده بخدا دروغ نمیگم 

کم کم از سرت میوفته تا هفته ۲۰صبر کنی بهتر میشی 

منم خونه دیگرون و رستوران و غذای بیرون میتونستم بخورم ولی غذای خونه حالمو به هم میزد 

کم کم بهتر میشی 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با شما هم هفته هستم بارداری اولم تا ۱۶ هفته وضعم مثل شما بود صبح ها خوب بودم البته ولی دیگه غروب به بعد دیگه جنازه مطلق بودم دیگه بعد ۱۶ هفته خوب شدم همه چی عالی شد

ایندفعه با دمیترون حالت تهوع هام کنترل شد و خیلی کم پیش میاد حالم بد شده خدا رو شکر همه چی می‌خورم و هوس میکنم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

خب مردها از حالت بارداری خبر ندارن و چون این حال رو تجربه نکردن و نمیکنن فکر میکنن ما دروغ میگیم و میخوایم خودمونو لوس کنیم

ی نمونش ما داشتیم میرفتیم خونه مامانم تو شمال ۳ ساعت راهه تا اونجا همش هم تو ماشین بودیم بعد ۲ ساعت من خسته شدم گفتم نگه دار من یکم راه برم کمرم درد گرفت

گفت لوس بازی درنیار نشستی دیگه مگه کار کردی ک میگی کمرم درد گرفت😏

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘

من از ۱۶ ب بعد تونستم غذا بخورم ، ولی هنوز ک هفته ۳۴ هستم تهوع صبحگاهی دارم و قرص دمیترون میخورم وگرنه تا شب بالا میارم و هیچی نمیتونم بخورم 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
خب مردها از حالت بارداری خبر ندارن و چون این حال رو تجربه نکردن و نمیکنن فکر میکنن ما دروغ میگیم و م ...

😭 کاش یکم درک میکردن واقعا... واقعا مادر جونش در میاد تو بارداری اما آقایون فکر میکنن اداس همش 😭