2777
2789
من اصن قصدم از دوستی باهاش دوس پسری و اینا نبود . بعد ۳ماه ابراز علاقه کرد و ماه پنجم اومدن خاستگاری ...

منم به طرفم میگم نمیخوام باهات دوست باشم ولی همش پیام میده ول نمیکنه یا بع شوخی از رابطع حرف میزنه بعد ک‌ناراحت میشم میگ اگ خوشت نمیاد بگو دیگ شوخی نمیکنم

20 اردیبهشت
منم به طرفم میگم نمیخوام باهات دوست باشم ولی همش پیام میده ول نمیکنه یا بع شوخی از رابطع حرف میزنه ب ...

عجب پیله ای😂😂

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من که همه از دم ازدواجی نیستننن اصلا

شاید نوع اشناییت یکم بد باشه 

حالا من برعکس جرات نداشتم با ی پسری خوش و بش کنم . موقعیت کاریم و شرایطم هم جوری بود ک توی چشم بودم .قشنگ یادمه با سرپرست فنی دوصباح خندیدم  زرتی دوهفته بعد حرف خاستگاری زد منم ج سربالادادم . ایندفعه مدیرو واسطه کرد . دیدم جدیه خیلی واسش اجازه دادم ، مامانش بیاد شرکت فقط . دیگ ب مامانش گفتم .  

اینقد اینجوری داشتم نمیدونم چرا اینجور بود. 

همین شوهر خودمم من باهاش درحد دوست معمولی بودم .یهو ابراز علاقه کرد   

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
منم به طرفم میگم نمیخوام باهات دوست باشم ولی همش پیام میده ول نمیکنه یا بع شوخی از رابطع حرف میزنه ب ...

ینی چی نمیخای باش دوست باشی؟ینی خوشت نمیاد ازش؟ یامنظورت اینه ک باید زود بیاد خاستگاری 

شاید نوع اشناییت یکم بد باشه  حالا من برعکس جرات نداشتم با ی پسری خوش و بش کنم . موقعیت کاریم ...

شخصی ک با منه اونا یکم پولدارترن بالاشهر نیستن ولی خوب جایی ان.ما پایین شهریم.بعد یه دانشگاه هم هستیم باهم.اون کارش خفن تره من میترسم باهاش باشم بعد مثلا خانوادش قبول نکن از دو قوم متفاوت هستیم😞

20 اردیبهشت
ینی چی نمیخای باش دوست باشی؟ینی خوشت نمیاد ازش؟ یامنظورت اینه ک باید زود بیاد خاستگاری 

من دوست ندارم  همیشه باهاش باشم اخه خیلی پیام میده بعد بهم میگ باید بیای تلگرام چت کنی باهم. با اینکه میگ خیلی بهت اعتماد دارم  و زاحتم ولی من حس نمیکنم ایطور باشه.شمارمم بهش ندادم با اینکه ۴ ساله ک میشناسمش جدیدا خیلی میحرفیم باهم

20 اردیبهشت
شخصی ک با منه اونا یکم پولدارترن بالاشهر نیستن ولی خوب جایی ان.ما پایین شهریم.بعد یه دانشگاه هم هستی ...

اینکه پسر از لحاظ مالی بهتر باشه طبیعیه اتفاقا بهتره ... 

حالا نه خیلییی بالاتر از دختر ولی اینکه در یک سطح مالی نباشن بهتره .

اینکه پسر از لحاظ مالی بهتر باشه طبیعیه اتفاقا بهتره ...  حالا نه خیلییی بالاتر از دختر ولی ای ...

من میگم نکنه خانواد قبول نکن😞اونا شاید خونشون فقط بالاشهر باشه ولی به پول و اینا ما بیشتر داریم

20 اردیبهشت
من دوست ندارم  همیشه باهاش باشم اخه خیلی پیام میده بعد بهم میگ باید بیای تلگرام چت کنی باهم. با ...

ببین اگ خوشت نمیاد و اذیت میشی کات کن خب