2777
2789
عنوان

شیرازیا بیایین تو رو خدا

122 بازدید | 13 پست

بچها من هفته ۱۴ هستم یعنی ۱۳ هفته و ۳ روزه هستم خیلی دلم میخاد ۱۰۰درصد بدونم بچم چیه الان همه میگن ما تو سه ماهگی میدونسیم صد در صد . برای ان تی رفتم پیش ادیب بچم تکون ک نمیخورد فقط گفت آلتی نمیبینم شبیه دختره . اینم ۶۰ درصد گفت . اصلا ادیب وقت نمیذاشت دقیق بهم جنسیت بگه سرش شلوغ بود الان کجا برم ک دکترش کاملا وقت بذاره و صد در صدم بگه جنسیت ؟؟؟

صبر کن هفته 18برو آنو مالی دیگه

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زوده برای جنسیت

تو ان تی هیچ کس با قطعیت جنسیت رو نمیگه

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
خیلی زوده برای جنسیت تو ان تی هیچ کس با قطعیت جنسیت رو نمیگه

اره میدونم ولی همه میگن ما تو سه ماهگی میدونسیم تو چطو نمیدونی . دکترا وقت نمیذارن لامصب وگرنه یکم بچرخه مشخصه

به جاریم تو سنو ان تی بهش گفتن بچه ات پسره بعد تو سنو بعدی بهش گفتن دختره 

سنو ان تی درست نیست یزار بشه 18 هفته 

میگن دکتر پایدار هم خوبه

سنوهای دکتر ابطحی هم عالیه  

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره میدونم ولی همه میگن ما تو سه ماهگی میدونسیم تو چطو نمیدونی . دکترا وقت نمیذارن لامصب وگرنه یکم ب ...

کی میگه؟؟

والا زمانی که ما حامله بودیم هیچ کس سه ماهگی با قطعیت نمیگفت اگز هم میگفتن همینطور درصدی

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه