2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

137 بازدید | 12 پست

بچه ها من ماه پیش رفتم دکتر دارو بهم داد آمپول اچ سی جی هم زدم. با اینکه مشکلی نداشتم تخمک آزاد نکردم تبدیل به کیست شده دکتر گفت کیستم سه سانت داخلش هم خونریزی کرده الان بهم قرص مارولین داده گفت این ماه هم جلوگیری کنم ماه بعد اقدام کنم.چکار کنم زود خوب بشع

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
شاید ازاد شده خونریزی کرده

من همیشه بدون دارو تخمک آزاد میکرد.یکسال بیشتر اقدامم.ماه پیش رفتم دکتر که دارو داد استروژن خوردم خونریزیم به هم ریخت گفت نخور.لتروزل از۳پری تا۷پری خوردم.از ۸سیکل تا۱۱امپول اچ ام جی زدم.از ۱۴تا۲۳قرس پروژسترون خوردم.وروز ۱۴سیکلم دوتا امپول اچ سی جی زدم. روز ۱۲سیکل فولیکولم ۱۶بود دکتر گفت خوبه. ۱۴/۱۵روز بعد آمپول سونو شدم گفت تخمدون راستم خوبه ضخامت رحمم خوبه ولی تخمدون چپم احتمالا کیسته داخلشم خونریزی کرده شاید هم باردار باشی. دو روز بعدش یعنی ۳۰سیکلم اول لکه دیدم قهوه‌ای تیره بعد تو دستشویی قطره ازم میریخت.من همیشه شدید بود خونریزیم.پنج روز طول کشید بعد خوب شدم که روز چهار و پنج که کلا لکه بود خیلی کم بود.یعنی ازاد شده ؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=159605349]شاید ازاد شده خونریزی کرده[/QUO روز موعدم هم از دادم منفی بود. الان روز شیشم پریم که یه کوچولو درد دارن. من همیشه قبل پری سینه هام درد داشتم این ماه قبل پری نداشتم از دیشب یه درد خیلی خفیفی دارم

اگه لک بینی یا خونریزی داشتی ینی ازاد شده دگ  پیگیری کن

یعنی تخمک آزاد شده یا کیستم دفع شده؟؟؟

اگه لک بینی یا خونریزی داشتی ینی ازاد شده دگ  پیگیری کن

مگه وقتی امپول اچ سی جی بزنی تا ۳۶ساعت بعد آزاد نمیشه؟؟

یعنی تخمک آزاد شده یا کیستم دفع شده؟؟؟

عزیزم اون تخمک اگه ازادشه میره داخل رحم و ب موقعش خونریزی یا لک بینی صورت میگیره اگه باردار نباشی

حالا ی سونو برو خیالت راحت شه صبر کن ۱۴ روز از روز اول لکه بینیت بگذره

عزیزم اون تخمک اگه ازادشه میره داخل رحم و ب موقعش خونریزی یا لک بینی صورت میگیره اگه باردار نباشی ...

من دو روز زود تر موعدم خونریزی کردم

[QUOTE=159625827]چرا من با شیاف پروژسترون ازاد شده هر سری دگ امپول ک جای خود داره پس مطمین باش فولیکولت کیست نشده&nb ...[/QU پس چرا پری شدم از بارداری هم روز موعدم دادم منفی بود.دکترمم گفته بود یا کیسته یا بارداری گفت ضخامت رحمم خوبه

[QUOTE=159625827]چرا من با شیاف پروژسترون ازاد شده هر سری دگ امپول ک جای خود داره پس مطمین باش فولیک ...

هرماه ۲۵٪ احتمال بارداری هست 

جلو و عقب انداختنم طبیعیه

انشالله ب زودی مامان میشی

ی سریاهم هستن لقاح دیر انجام میشه 

هرماه ۲۵٪ احتمال بارداری هست  جلو و عقب انداختنم طبیعیه انشالله ب زودی مامان میشی ی سریاهم ه ...

مرسی عزیزم ان شا الله. دکتر که گفتم پری شدم قرص مارولین داده این ماه مصرف کنم.ماه بعد دوباره اقدام کنم

2825
2823
2791
2779
2792