2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین

168 بازدید | 24 پست

کسی میدونه که میشه همزمان برا ایرانخودرو و سایپا ثبت نام کرد؟اخه من برا ایرانخودرو ثبت نام کردم الانم ثبت نام سایپا اومده میشه جفتشو ثبت نام کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط ثبت نام چیه

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
زرنگی عاقبت خوشی نداره ها.محرومت میکنن از ثبت نام تا ۳سال

مگه اون در صورتی نیست که هر دوتا رو توی قرعه کشی برنده شی بعد پول هم واریز کنی 

خب وقتی از یکی انصراف بده اون یکی رو پول بریزه بازم محروم میشه؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
بچه هاا بنظرتون موعد تحویل یک ساله خوبه یا س ماهه  یکساله باید نصفشو الان واریز کنی نصفشو موقع ...

عزیزم هردو خوبه ولی من شنیدم یکساله نصف پولشو الان میدی نصف دیگش علی الحسابه یعنی به قیمت همون سال حساب میکنن

پارس

بنزینی یاtu5

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.