2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پودرشو میخورم 😋

منم پودرشو دارم نمی‌دونم چقدر باید استفاده کنم ورزشم انجام میدم سه روز در هفته،میشه راهنماییم کنید 

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
تاثیر داره..چطوری مصرف میکنی

عالی پتک کننده کل بدن و خون هست 

صبح ناشتا سه قاشق تو آب حل میکنم

9/9/99 🌹سالگرد ازدواجمونه 😁😁😁🤭.خانومی هنرمند هستم و خالق یه عالمه عروسک خوشگل.لباس سیسمونی هم دارم برای فروش🤗🙃
منم پودرشو دارم نمی‌دونم چقدر باید استفاده کنم ورزشم انجام میدم سه روز در هفته،میشه راهنماییم کنید&n ...

هر روز صبح ناشتا سه قاشق تو آب حل میکنم میخورم

9/9/99 🌹سالگرد ازدواجمونه 😁😁😁🤭.خانومی هنرمند هستم و خالق یه عالمه عروسک خوشگل.لباس سیسمونی هم دارم برای فروش🤗🙃
هر روز صبح ناشتا سه قاشق تو آب حل میکنم میخورم

ممنون تاثیری داشته؟وزن رو کم می‌کنه واقعا یا بیشتر سایز رو

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.