2777
2789
عنوان

آرایش

121 بازدید | 12 پست

سلام من الان کارشناسیم هم تموم شده از وقتی دیپلم گرفتم مامانم اصلا به روی خودش نیاورد که من بتونم صورتم رو اصلاح کنم خودمم که بهش گفتم اصلا تاثیری نداشت حتی قهر هم کردم ولی جواب نداد😐

در صورتیکه خواهرم که الان سال آخر مدرسس هم سیبیلاشو میزنه هم ابرو تمیز میکنه مامانم اصلا متوجه نمیشه یا به روی خودش نمیاره ولی من از این آدما نیستم سر خود کاری کنم لطفا بگید چطور مامانم رو متوجه کنم

سر خود عین اون باش. البته من یه روز قبل عقدم. سبیلامو برداشتم ولی. الان زمونه فرق کرده 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید مامانتو متوجه کنی؟

من کم کم انجام دادم.صورتم پر مو بود هر ماه یجاشو برداشتم

دیگه خودش شرایطو میبینه عادت میکنه.شاید با خودش میگه اگر من اجازه بدم پررو میشه

من ممانم چیزی نگفت ولی رو ابروهام حساس بود.منم باریک نمیکردم ک ناراحت نشه

مگه باید مامانتو متوجه کنی؟ من کم کم انجام دادم.صورتم پر مو بود هر ماه یجاشو برداشتم دیگه خودش شرا ...

خوش به حالت این خواهرم خودش هر غلطی بخواد میکنه من از اینا نیستم به رو بیارم و اینا بعد کافیه من یه کاری بکنم زمین و زمانو به هم میدوزه

خوش به حالت این خواهرم خودش هر غلطی بخواد میکنه من از اینا نیستم به رو بیارم و اینا بعد کافیه من یه ...

بابا اول از سیبیلات شروع کن

دو سه ماه بعد ابروهاتو مرتب کن

من اونقدر ابروهام افتضاح بود حتی خالن بهم تیکه مینداخت

دیگه خودم کم کم دست ب کار شدم

ولی اینکه توقع داری مامانت بهت پیشنهاد بده یکم خنده داره!

بابا اول از سیبیلات شروع کن دو سه ماه بعد ابروهاتو مرتب کن من اونقدر ابروهام افتضاح بود حتی خالن ب ...

دوستام بعد از دبیرستان خود مامانشون اونا رو برده آرایشگاه

من به مامانم گفتم دعوا نکرد ولی تند جواب داد