2777
2789
عنوان

اندام و اعتماد به نفس

110 بازدید | 11 پست

دوستان من با کسی توی رابطه جدی بودم از فامیل چند سال با من بود و منو میخواست بعد اخرسر در اومد گفت تو هیکل و ورزیده نیستی که مثلا ادم بغلت کنه حس چهارشونه و پر بودن بهش دست بده هنوز مثل بچگیاتی در صورتی که من هیکلم متوسطه نه ریزریزم ن درشت مثل خیلی از ادمای دیگه و ی سری از جاهای بدنمم پره فقط دستام ظریفن و از شونه اونقدر پهن نیستم کاملا معمولی ولی قدم158 اون قدش183 بود خب قدم کوتاهه اما زیاد به چشم نمیاد زیاد که کسی بگه من ادم  خیلی خرد و کوتاهیم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین بعد چند سال ازش شنیدم و بهم گفت مثل بچه هایی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میخواست توپرتر باشی؟؟

نمیدونم انگار خوشش نیومد هر ادمی پر میشه منم اون موقع مشکلی داشتم وزنم نرمال بود57 ولی خب پرترم میشم صدرصد اما این حرفش خیلی بد بود 

نمیدونم انگار خوشش نیومد هر ادمی پر میشه منم اون موقع مشکلی داشتم وزنم نرمال بود57 ولی خب پرترم میشم ...

آره خیلی بد بود.اینم کار خداست تا چشاتو باز کنی ببینی به خاطر کی داری تب میکنی 

وزن فعلی ۸۷وزن هدف ۵۷گروه قرمز عروسترکم@

شما مشکلی ندارید و اتفاقا دلیلی برای از دست دادن اعتماد به نفستون نیست

ولی این آقا نمونه بارز فردی بودن که از عدم بلوغ عقلی رنج میبردن و هنوز به سن درک خیلی موضوعات نرسیده بودن و اوج فکرشون و اندیشه این شخص همچین حرف و سخنی بود

از کوزه همان برون تراود که در اوست

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
درسته ممنون عزیزم

خواهش میکنم🌸

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
2790
2778
2791
2779
2792