2777
2789
عنوان

تاریخ قاعدگی

77 بازدید | 8 پست

سلام خانمای گل .دوماه بدلیل تنظیم شدن قاعدگی دکترقرص لویتود داد ضدبارداری بود.بعد مصرف شهریور ماه قرص تموم شدو ۴مهرماه پریودشدم و۷ روزس پریودم. قرص مصرف نکردم قاعدگی بعدیم چه تاریخی باید اتفاق بیفته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ آبان

خدااز دهنت بشنوه چون یکم حسشو دارم حس پریودی نگران شد الان ۲۱ روز گذشته فککردم میخام بشم چون قرصو ول کردم میگن تاریخو بهم میریزه خداکنه همون ۲ ابان بشم

۴ ابان مشکلت چیه

دکترم گف قرصت تموم شد بیا بازم دارو بدم بخاطر پولش میگفت دکتر پولکیه کلا ۲۲سالمه بدنمو بهم ریخت بااین قرصای ضدبارداری تو عمرم نخورده بودم پریودم نامنظم و زیاد بود گف بخوری تنظیم میشه ی ماهه قرص تموم شده نگران بودم تاریخم بهم نریزع

خدااز دهنت بشنوه چون یکم حسشو دارم حس پریودی نگران شد الان ۲۱ روز گذشته فککردم میخام بشم چون قرصو ول ...

بهتره چند دوره این قرص ها رو مصرف کنی.

البته بعضی از سیکل های مریودی ۲۱ روزه هم هستن.بعضی ۲۷ روزه بعضی ۳۰ روزه

بهتره چند دوره این قرص ها رو مصرف کنی. البته بعضی از سیکل های مریودی ۲۱ روزه هم هستن.بعضی ۲۷ روزه ب ...

اخه بدنم بهم ریخت کلا ب من گف برو دیگ بااین دو ورق مشکلت حله بعد گف بازم بیا پیشم دوره پریودمم نمیدونم چند روز انقد ک تاریخش بهم ریختس یبا ۱۶ روزه یبار ۲۱ الان نمیدونم واقعا چند روزم

دکترم گف قرصت تموم شد بیا بازم دارو بدم بخاطر پولش میگفت دکتر پولکیه کلا ۲۲سالمه بدنمو بهم ریخت باای ...

اگه کیست یا تنبلی داری ک داروی درستی بشرطی الان نخوای بچه بیاری