2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روبرتو کاوالی آزور مست میکنه ادمو فکر کنم یکو خورده ای باشه

اگه رشت بودی میگفتم بری یه فروشگاه پر از ادکلنای اصل داره اصن فیک کار نمیکنه

مواظب باش فیک نباشه

ادکلن میراکل هم خوش بوعه خیلی

دیگهههه ولنتینو هم موندگاریش فوق العادس

ماندگاری بالایی داره:؟ حداقل تا ی هفته میخوام بوش بمونه

ببین اگه ادکلن باز باشی باید بدونی که ادکلن خنک و مخصوصا ملایم ماندگاری انچنانی نباید انتظارشو داشته باشی گرونترین ادکلنم خنکش نهایت ۶_۷ساعت میمونه و تو باید پاف مجدد کنی تا بوش شارژ بشه

و اما اگه بخوای بیشتر بمونه ینی نهایتش یروز فرض کن میمونه و روز بعد دیگه پخش بویی نداره

باید بری سراغ عطرهای شیرین و تند

مثلا میس دیور ک برند لاکچری جهانیه و ۳تومنه بوی تند داره ولی خب کلاس خودشو داره و موندگاری خیلی زیاد 

یا گودگرل هم خوبه بوی وانیلی داره ک نسبتامیمونه ۲وخورده ای 

ادکلن الین هستش لانکوم هستش ک موندگاریشون بالاس

پس بوهای شیرین و تند فقط موندگاری دارن همیشه یادت بمونه😉😄

ماماااان اصلا همون ادکلن 20تومنی خیلی بهترن    

الان ۲۰تومنی تو دیدی؟اسپره شده ۵۰ تومن

جیبی شده ۷۰تومن

ولی خب اصن ادکلنایی ک رنج قیمتشون ۵۰۰اینا یا پایین ترمثلا جُرج قِش یا نوفورآل‌_  بلک اند وایت_پوراورا_فلاورداژو

الان ۲۰تومنی تو دیدی؟اسپره شده ۵۰ تومن جیبی شده ۷۰تومن ولی خب اصن ادکلنایی ک رنج قیمتشون ۵۰۰اینا ی ...

چه قشنگ اطلاعات داری خوشم اومدازادمایی که درموردیه چیزخاص اینجوری اطلاعات میدن خیلی خوشم میاد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...