2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب مومو پیام بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 151 پست
شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

بخدا خیلی کنجکاوم😂😂

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خودت نخوای اون کاری نمیتونه بکنه نهایت هک گوشی ولی نمیتونه وادار به خودکشی کنه چون اون فقط یه برن ...

انقدر روی مغز کار میکنن ک طرف وادار ب خودکشی میشه مخصوصا نوجوونا ولی اونقدر ک جو میدن ترسناک نیس

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
خودت تنت میخاره😂😂

خیلی 😂😂😂😂

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}
کرونا اومده بیکارن ملت و اذیت میکنن

امضات خیلی قشنگه عزیزم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

از دیشب اکثر تاپیکا مومو بود

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
وااا همه کلی ازش ترسیدن بعد شما میخوای پیام بدی نکن اینکارو دختر

کنجکاوم یعنی چیکار میکنه ک ادمو وادار ب خودکشی میکنه

يعني رباته؟

اره یه برنامه که هدفش فقط هک گوشیه ولی زنده که نیست و این بدون اینا بیشترش تبلیغ هست برا کنجکاو کردن و رفتن سراغ این برنامه وگرنه این برنامه ها زیاد هست چرا بقیه تو بحث نیستن و یه دفعه مومو امده تو حرفا و تاپیکا

ی جذاب لعنتی هم پیدا نمیشه بگه جریان چیه😒

این جذاب لعنتی حوصله توضیح نداره برو تو پربازدیدا هس

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
2790
2778
2791
2779
2792