2777
2789
عنوان

سلامت جینین

149 بازدید | 31 پست

سلام

هفته ۱۰ هستم. از کجا بفهمم سالمه یا ن؟ الآن خواب بودم احساس کردم بعدش روش خوابیدم. نگرانم کلا نکنه چیزیش بشه

چیکار کنم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

نه بابا چيزي نميشه كه 

هفته هاي بالاتر و ميگن نبايد رو شكم بخوابي

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
نه بابا چيزي نميشه كه  هفته هاي بالاتر و ميگن نبايد رو شكم بخوابي

ممنون. وای هی میگم کاش میشد هر روز بری سونو

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۷ هفته عیب نداره مدل خوابیدن نگران نباش شب ها قبل خواب پهلو بخواب پشتت بالش بذار کم کم عادت کنی پهلو بخوابی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

والا من هفته ۱۳بودم رو شکم میخابیدم .هیچی نمیشه نترس.از هفته ۲۰ب بعد باید بترسی

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
تا ۱۷ هفته عیب نداره مدل خوابیدن نگران نباش شب ها قبل خواب پهلو بخواب پشتت بالش بذار کم کم عادت کنی ...

مرسی عزیزم

تو هفته های پایین علایم سقط چیه؟

والا من هفته ۱۳بودم رو شکم میخابیدم .هیچی نمیشه نترس.از هفته ۲۰ب بعد باید بترسی

مرسی عزیزم

تو هفته های پایین علایم سقط چیه؟

مرسی عزیزم تو هفته های پایین علایم سقط چیه؟

سقط خونريزي سنگين با لخته و درد زياده..

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
سقط خونريزي سنگين با لخته و درد زياده..

درد تخمدان و سمت چپ شکم البته هر از گاهی، طبیعیه؟

درد تخمدان و سمت چپ شکم البته هر از گاهی، طبیعیه؟

اره بابا نگران نباش

خانما 

من 5 هفتمه هنوز ویار ندارم 

نگرانم 

نکنه خدایی نکرده پوچ باشه

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

خانما  من 5 هفتمه هنوز ویار ندارم  نگرانم  نکنه خدایی نکرده پوچ باشه

نه عزیزم بهتر ک ویار نداری

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
خانما  من 5 هفتمه هنوز ویار ندارم  نگرانم  نکنه خدایی نکرده پوچ باشه

امان از این نگرانیا. حالا وقتی رفتی سونو و تشکیل شده بود بعدش دنبال اینی وای نکنه قلبش وایسه نفهمم😣😢😢😢

امان از این نگرانیا. حالا وقتی رفتی سونو و تشکیل شده بود بعدش دنبال اینی وای نکنه قلبش وایسه نفهمم😣 ...

اره 

من قبلا بچم یکبار قلبش تو 9 هفته ایستاد 

خیلی نگرانم، 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱