2777
2789
عنوان

مومو...😱😂

489 بازدید | 13 پست

خبر خبر🟣

قضیه momo همش دروغ و فقط بخاطر ترس مردم انجام شده

این عمل تنها بخاطر اینکه مردم به وحشت بیافتن و استرسی در درون اونا پدید بشه

و خواب راحت نداشته باشند

.

.

.

لطفا کسی خودش رو درگیر این ماجرا نکنه

همه ی این ماجرا یک خرافات بود

اگر میخواست این عروسک و کنترل کننده‌ش هک کنه موبایل ها رو قطعا خودش رو لو نمیداد و همیشه با ترفند بامن بازی میکنی نمیومد

و یا شاید هم پروفایلش رو تغییر میداد تا راحت تر گول بزنه

زشت نیست الان ترس در دل نوجوانا باشه

نوجوانایی که قرار آینده رو بسازن

یخورده تأمل کافیه که بدونین اگر میخواست هک کنه پروفایلش رو اون عروسک بد ترکیب نمی گذاشت

همه ی شما میدونین که مرگ و زندگی دست خداست شمایی که مسلمانین و به خدا و روز معاد ایمان دارین

چطور همچین حرفی رو قبول میکنین که اگه گفت میکشمتون شما هم سه سوته باور که میکشه

شما ها که به خدا ایمان دارین که همچی به دست خداست ذهنتون رو با موجوداتی این چنینی و روحیه تون رو آینده تون رو با ترس و اضطرای خراب نکنید

خدا شاهده ی روزی پشیمون میشین که چکار کردم با خودم ی دروع رو باور کردم🔶🔸

تا میتوانید این خبر را پخش کنید تا وحشت از دل مردم بیافتد🔻🔺

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂دیروز دوستم عروسک مومو رو گذاشت پروفش دیوث بهم پیام داد پشت بندش مامانم زنگ زد ب مامانم چیز گفتم ک چ وقت زنگ زدنه فک کردم موموس ی لحظه تا اومد شمارش بیفته 😞🤣

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
😂😂😂😂دیروز دوستم عروسک مومو رو گذاشت پروفش دیوث بهم پیام داد پشت بندش مامانم زنگ زد ب مامانم چیز ...

😂😂😂

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
اصن نرید تو بحث اینا  همین چیزا بیتشر ترسو ایجاد میکنه اگه همچین موردی هم که گفتن دیدین اصلا ج ...

اره واقعا...

😂😂😂

اصلا تپش قلبم نامنظم شد ی هو 😂😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

چنین چیزهایی هست تو دنیا......وقتی که به چشم دیدیم تو دنیای این روزا این چیزا هست بهتره آماده باشیم...حالا چ این یه موردش  شایعه باشه چه نباشه...دیدیم مواردی ک واقعی هم بود و قربانی هم گرفت..حتی تو کشور خودمون..همون نهنگ آبی

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

یکی اومده یه غلطی کرده

یه سری تو ایران هم اومدن کار چیپ اونو تکرار کردن و به دوست و آشناشون پیام دادن و ترسوندنشون  

و در واقع ما خودمون واسه خودمون کافی هستیم نیاز به دشمن نداریم

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

ولی حتی اگه وجود داشته باشه هم بیاد هک کنه اصن مگه چی داریم تو گوشی😬والا ضایع بشه😑

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
یکی اومده یه غلطی کرده یه سری تو ایران هم اومدن کار چیپ اونو تکرار کردن و به دوست و آشناشون پیام دا ...

دقیقا همینجوره

من فقط خواستم خوستم بعضیا رو که مثل خودم ترسیده بودن رو از ترس دربیارم‌‌‌‌...

بازم پیشگیری از خطر احتمالی شرط عقله...

ولی نه که اینقد درگیرش بشیم...

منم نمیخوام دوباره بحث مزخرف مومو و اون عکس مزخرف ترش رو کش بدم، بخاطر همین تاپیک رو قفل میکنم...