2777
2789
عنوان

مشهديها

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
من خودم ٩ ماه اقدامم دنبال ي دكتر خوبم كه برم. ير نظرش

برو پیش دکتر شیبانی.بسیار دکتر فهمیده و با علمی هست.من و تمام خانواده همسرم پیش این دکتر میریم. واقعا عالیه.هم دستش سبکه هم خیلی حالیشه 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم ٩ ماه اقدامم دنبال ي دكتر خوبم كه برم. ير نظرش

من شنبه کورتاژ شدم،

دیشب جواب پاتولوژی رو گرفتم،میخوام‌برم پیش یه دکتری پریناتولوژی...میگن نفیسه برادران خوبه....ببینم چرا سقط شد و زیر نظرش باشم برای سه ماه دیگه انشالله

تو این بارداری۹هفته از هم دیابت گرفتم هم کم کاری تیرویید..‌نمیدونم راهی هست برای پیشگیری این موارد

شما مشكل خاصي واسه بارداريتون نداشتين؟

من بچه اولم پیش همین دکتر رفتم و تحت نظرشون بودم چون لکه بینی و خونریزی داشتم. الانم واسه دومی اقدام بودم که رفتم و گفتن تنبلی دارم 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
برو پیش دکتر شیبانی.بسیار دکتر فهمیده و با علمی هست.من و تمام خانواده همسرم پیش این دکتر میریم. واقع ...

منم یه دکتری بودم که خیلی بی توجه بود🙁

میخواستم برم پیش،زهرا توانایی تو پرستار...دوستم میره پیشش از بخیه ها و ترمیمش خیلی راضی بوده...

خودم نرفتم ببینم توجهش به ازمایش ها و واحوال ادم چطوره...

و مشکل دیگم اینه من میخوام بنت الهدی باشم..دوبار اونجا بستری شدم...این دکتر مهر و رضوی میشینه فقط

منم یه دکتری بودم که خیلی بی توجه بود🙁 میخواستم برم پیش،زهرا توانایی تو پرستار...دوستم میره پیشش ا ...

دکتر شیبانی خوب به حرفای آدم گوش میده و سریع مشکل رو تشخیص میده.تازه در مورد بیماری هایی که مربوط به تخصصش نیست هم اطلاعات خوبی داره. منو سزارین کردن و من اصلا اذیت نشدم و راحت بودم.ایشون فقط بیمارستان سینا میرن

حتما كه هست عزيزم اميدت به خدا

جز توکل راهی نیست.

خودش،برام بسازه...روزهای سختی رو گذروندم

من سه ماه زمستون سال پیش رو داروی پیش بارداری و تعیین جنسیت خوردم با کل ازمایش ها...۵ماه طول کشید تا شد!

تو این دوماه بارداری کلی چکاب دادم و متخصص غدد رفتم و....خیلی سخت بود اما دلم میخواست بمونه...دوشب بنت الهدی بستری شدم برای کورتاژ...

روح و روانی دیگه برام نمونده...

خدا خودش دلمو اورم کنه واسم بخواد،همش میترسم ۱۵اردیبهشت وقت زایمانم بشه و حامله نباشم...فکر کنم بمیرم

دکتر شیبانی خوب به حرفای آدم گوش میده و سریع مشکل رو تشخیص میده.تازه در مورد بیماری هایی که مربوط به ...

بخیه هامم واسم مهمه😩میخواستم ترمیم کنم...

زایمان اولم دکترم شمال بود!گفتن ترشیزیان اومد ...رو سزارین هاش قسم‌میخوردن اما بخیه های منو خیلی بد زد.

بخیه هامم واسم مهمه😩میخواستم ترمیم کنم... زایمان اولم دکترم شمال بود!گفتن ترشیزیان اومد ...رو س ...

منکه از بخیه هام راضی هستم.اصلا دیده نمیشه و اون روزای اول هم درد انچنانی نداشتم. الانم به زووووور یه رد سفید محو از بخیه دیده میشه.الان چهارسال گذشته