بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا یک سال نمیتونی ترمیم بینی کنی. و این که خیلییییی زوده از الان میگی راضی نیستی. حداقل 6 ماه باید بگذره تا فرمشو بگیره. بعد پره بینی رو جدیدا کمی باز میذارن که تنفس راحت تر باشه، این از لحاظ علمی درسته.
من خیلی دیدم جدیدا ک کمتر دست میبرن تو پره های بینی!دلیلشو نمیدونم دقیقا خودم حدس میزنم شاید بخاطر این ک طبیعتا هر چی کمتر دست ببری تو بینی عوارض بعد عمل کمتره...هم اینکه متقارن در اوردن پره ها سخته
من خیلی دیدم جدیدا ک کمتر دست میبرن تو پره های بینی!دلیلشو نمیدونم دقیقا خودم حدس میزنم شاید بخاطر ا ...
من دکتر ب پره هامدست زد ولی جوری قرینه هستنک هرکی میبینه کیف میکنه بااینکه ورم داره اونقد داغوننیس ولی و داره خوب میشه و دختر خالممک دکتر دست نزد ب پره های بینیش ولی خیلی نامتقارنه
❤یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.